OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Γεμίζει ενόψει ΠΑΟΚ…

Μετά τον Εργοτέλη, ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να βλέπει τις επιλογές του για την ενδεκάδα να γίνονται ολοένα και περισσότερες. Αυτό, επειδή ο Ισπανός τεχνικός θα έχει στην διάθεσή του για την μάχη με τον «δικέφαλο» και τους Χοσέ Χολέμπας, Βασίλη Τοροσίδη.

Ο Χολέμπας, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, με αποτέλεσμα να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, χωρίς ωστόσο να συμμετέχει στο οικογενειακό δίτερμα. Ο παίκτης αναμένεται σύντομα να είναι απόλυτα έτοιμος, με τον Βαλβέρδε να αναμένεται να τον ρίξει στην μάχη με το… καλημέρα, στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, καθώς χωρίς εκείνον, η αριστερή πλευρά των Πειραιωτών, αντιμετωπίζει προβλήματα.

Παράλληλα, ολοένα και καλύτερα πηγαίνει ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο έμπειρος αμυντικός, ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς προπόνησης, με αποτέλεσμα σύντομα, να αναμένεται να γυμνάζεται μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Έτσι λοιπόν, ο «Τόρο», θα είναι στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση της Τούμπας, με τον Βαλβέρδε πάντως να αναμένεται να ρίξει στην μάχη και τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος ήταν στον πάγκο στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Τέλος, στην αποστολή του Ολυμπιακού, θα βρεθεί και ο Ρόι Κάρολ, ο οποίος έχει τεθεί πλέον στην διάθεση των Πειραιωτών, μετά τη μετακίνησή του από τον ΟΦΗ.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons