OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με την Ξάνθη...

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Κυριακή 22/1, 17:15) αγώνα με την Ξάνθη, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Πηγαδίων στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Ο Φέισα συνέχισε με εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Τζιμπούρ ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Ο Μόνχε ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ελαφρύ τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Χολέβας έκανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Θεραπεία έκανε ο Μιραλάς.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Ποτουρίδης, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Μακούν, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Ορμπάιθ, Αμπντούν, Φουστέρ, Πάντελιτς, Ντιόγκο.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Τζιμπούρ, Μόνχε, Χολέβας, Μιραλάς, Δασκαλάκης, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons