OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Preview: Ολυμπιακός - Εργοτέλης (19:30 Novasports 1)

Ο Ολυμπιακός θετικά… επηρεασμένος από τη νίκη-πρόκριση επί του Πανιωνίου στο Κύπελλο, υποδέχεται τον Εργοτέλη στο Καραϊσκάκη σε παιχνίδι για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Απέναντί του οι Κρητικοί που «ανεβαίνουν» στον Πειραιά με αρκετές απουσίες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η τελευταία προπόνηση έφερε και λόγους για να χαμογελά ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός είδε τους Μιραλάς και Μόνχε να γυμνάζονται και να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του Ολυμπιακού.

Ειδικά η είσοδος του Μιραλάς στην αποστολή λύνει έναν μεγάλο πονοκέφαλο στα προβλήματα που είχε ο Ολυμπιακός στην επίθεση. Ο Βέλγος, εφόσον το αποφασίσει ο Βαλβέρδε, τότε ενδεχομένως να αρχίσει και βασικός.

Ο Μέγιερι θα είναι και πάλι κάτω από την εστία. Ο Μοντέστο θα πάρει θέση στο άκρο της άμυνας καλύπτοντας το κενό του Τοροσίδη, προκειμένου ο Μανιάτης να είναι και πάλι στον άξονα.

Στο κέντρο της άμυνας οι Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλος και στο άλλο άκρο ο Μαρκάνο. Μαζί με τον Μανιάτη πιθανότατα θα είναι ο Μακούν και ο Ορμπάιθ.

Στην επίθεση ο Πάντελιτς. Στα άκρα οι Μιραλάς και Αμπντούν. Πίσω από τον επιθετικό ο Ιμπαγάσα

Η αποστολή:
Δασκαλάκης, Μέγιερι, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Ποτουρίδης, Ιμπαγάσα, Μακούν, Μανιάτης, Μόνχε, Φετφατζίδης, Ορμπάιθ, Αμπντούν, Μιραλάς, Πάντελιτς, Ντιόγκο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ:

Τέσσερις οι πονοκέφαλοι και μόλις ένα το χαμόγελο για τον Νίκο Καραγεωργίου, ο οποίος θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με πολλές απουσίες στο Καραϊσκάκη.

Οι Κρητικοί διανύουν μία δύσκολη περίοδο, έχοντας ήδη αντιμετωπίσει ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ η συνέχεια προβλέπεται εξίσου δύσκολη με τους παίκτες του Εργοτέλη να παίζουν ενάντια σε Ολυμπιακό, ΟΦΗ και Άρη.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός έχει να διαχειριστεί τέσσερις πολύ σημαντικές απουσίες, αφού δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία, Σίλβα Τζούνιορ και τους τιμωρημένους Μπέτο, Κουτσιανικούλη και Φραγκουλάκη.

Στον αντίποδα η καλή κατάσταση του Φίλιπου Δάρλα του επέτρεψε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή, ενώ στις τελευταίες προπονήσεις είδε και τον Σέρχιο Λεάλ να είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του.

Η αποστολή: Πίρσον, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Σαρρής, Χρυσοφάκης, Μπουχαλάκης, Ολίσε, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ, Ρέντζας, Καρέλης, Κυριακίδης, Κατσικοκέρης, Δάρλας, Μπούντιμιρ, Χαντί, Λεάλ

Προϊστορία:

2006-2007: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, 1-0
2007-2008: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, 1-0
2008-2009: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, 2-0
2009-2010: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, 2-1
2010-2011: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, 3-0

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons