OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Η κορυφή έχει χρώμα κόκκινο...

Η κορυφή ήταν, είναι και θα είναι πάντα «ερυθρόλευκη». Βαλβέρδε, «Φέτφα» και Αβραάμ βραβεύτηκαν στην εκδήλωση του ΠΣΑΠ και κατέκτησαν ακόμα μια πρωτιά, ο καθένας στη  κατηγορία του. Και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του ΠΣΑΠ (η οποία γίνεται από ποδοσφαιριστές και όχι από διαιτητές, παράγοντες και δημοσιογράφους) κόβει μαχαίρι την γλώσσα όλων όσων προσπάθησαν να «μαυρίσουν« την κυριαρχία του Θρύλου με το σίριαλ των κασετών.

Τώρα γι’ αυτούς υπάρχει μόνο ένας δρόμος: Μονωτική ταινία στο στόμα, καναπέ και μια κουβερτούλα για το κρύο. Δεν προτείνουμε τσάι γιατί υπάρχει άφθονο δηλητήριο (μέσα τους) για να καταπιούν.

Κορυφαίος προπονητής για τη σεζόν 2010-11 είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος δεν έκρυψε τη χαρά του για την τιμή που του έγινε ενώ στις δηλώσεις του τόνισε ότι αυτός και η ομάδα θέλουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο του Θρύλου με το πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε:

«Η αλήθεια είναι ότι πρωτάθλημα φέτος είναι πιο σκληρό και πιο ωραίο, γιατί είναι πιο δυνατός ο Παναθηναϊκός», είπε ο «Τσινγκούρι», που μίλησε για «Πρωτάθλημα κύπελλο και καλή πορεία στο Europa League» και επισήμανε: «Να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας με το πρωτάθλημα».

Για το αν διαλέγει κάποιον από τους τρεις στόχους, σχολίασε: «Πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα, αλλά δεν διαλέγω κάτι γιατί και οι τρεις στόχοι είναι σημαντικοί».

Όσο για την τιμή που του έγινε, είπε: «Χάρηκα πολύ που βραβεύτηκα από τους παίκτες που είναι το πιο σημαντικό μέρος του ποδοσφαίρου».

Από τη μεριά του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τιμήθηκε με το βραβείο του καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή, το οποίο πανάξια κατέκτησε με την παρουσία του την περσινή σεζόν. Ο Αβραάμ έχει γίνει ο ηγέτης της άμυνας του Ολυμπιακού και της εθνικής μας ομάδας, είναι από τα καλύτερα παιδιά του χώρου και δικαίως οι συνάδελφοί του τον βράβευσαν με το βραβείο του κορυφαίου Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Οι δηλώσεις του Παπαδόπουλου: «Είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για μένα, ένα ιδιαίτερο γεγονός. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους μου αλλά και τους συμπαίκτες μου, για την τιμή που μου κάνουν. Εύχομαι τη νέα χρονιά να έχουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο είναι κάτι από τα λίγα που έχουν απομείνει πλέον στον κόσμο, οπότε ας το προστατέψουμε για να το ευχαριστιέται.

Πιστεύω, με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, ότι θα γίνει ένα πρωτάθλημα που θα κρατήσει μέχρι τέλους σε αγωνία τον κόσμο. Ευχόμαστε να γεμίζουν τα γήπεδα, να το ευχαριστιέται ο κόσμος και στο τέλος, ο καλύτερος να το πάρει!
».

Να θυμίσουμε ότι στο συγκεκριμένο βραβείο οι άλλοι δύο υποψήφιοι ήταν και αυτοί παίκτες του Θρύλου, αφού ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Κώστας Μήτρογλου (με Πανιώνιο η υποψηφιότητα) περίμεναν στη… γωνία τον Αβραάμ αλλά τελικά το βραβείο κατέληξε στον Παπαδόπουλο.  

Τέλος καλύτερος νέος παίκτης ανακηρύχθηκε ο Γιάννης Φετφατζίδης. Το ταλέντο του «Φέτφα» αδιαμφισβήτητο και με την παρουσία του πέρυσι ομόρφυνε το παιχνίδι του Ολυμπιακού αλλά και της Εθνικής ομάδας.

«Είμαι χαρούμενος γι αυτό το βραβείο. Να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν αλλά και τους συμπαίκτες μου. Είμαι έτοιμος για τα καλύτερα, αλλά και θα τα δώσω όλα για να αντεπεξέλθω στις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν», είπε ο νεαρός μέσος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons