OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Θέλω να γίνω καλύτερος...

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία απόκτησης γκολκίπερ, με τον Ρόι Κάρολ να είναι σε πρώτο πλάνο, ωστόσο αυτό δεν είναι κάτι που επηρεάζει τον Μπάλας Μέγιερι.

Άλλωστε μόνο να μάθει μπορεί να μάθει από κάποιον έμπειρο που θα τον πλαισιώσει, την ώρα που ο Ερνέστο Βαλβέρδε στηρίζει τον Ούγγρο και ο νεαρός  προσπαθεί να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να τον δικαιώσει.

Εν τω μεταξύ, ο πορτιέρο του Θρύλου, υποστηρίζει αυτήν την άποψη ακόμη και... διαδικτυακά. Συγκεκριμένα, απαντώντας σε εγκωμιαστικά σχόλια του πρώην συμπαίκτη του στη Φερεντσβάρος, Ζόλταν Τσίσζαρ, έδειξε και πάλι πόσο χαμηλά κρατάει τους τόνους.

Η απάντηση που έδωσε ο Μέγιερι σε έναν πρώην συμπαίκτη του είναι ενδεικτική της διάθεσης που έχει να δουλέψει για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

«Σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Ευχαριστώ όλους, αλλά αυτό που θέλω, είναι να γίνω καλύτερος», έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook ο 21χρονος γκολκίπερ, που συνεχίζει να εκφράζει με κάθε τρόπο την αποφασιστικότητά του να κρατήσει τη θέση του βασικού πορτιέρο του Θρύλου.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε επιπλέον είναι η επιθυμία του Μέγιερι να μαθαίνει νέα πράγματα. Ένα στοιχείο που αρέσει πάρα πολύ και στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος κάνει ό,τι μπορεί για να έχει «ζεστό» τον ποδοσφαιριστή του και τον επικροτεί όποτε πιστεύει ότι πράττει αυτά που πρέπει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons