OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Να δείξω ότι δεν κάνουν λάθος...

Αποφασισμένος να δικαιώσει όσους έχουν πιστέψει στις δυνατότητές του εμφανίστηκε ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στον Ατρόμητο από τον Ολυμπιακό. «Θέλω να αποδείξω σε αυτούς που με πιστεύουν ότι δεν κάνουν λάθος», τόνισε ο 23χρονος επιθετικός, ο οποίος έχει πετύχει 7 γκολ σε 14 ματς. «Στοιχεία μεγάλου παίκτη ο Τάτος!», πρόσθεσε.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Μήτρογλου στο «Φως»

Για το «επεισόδιο» που είχε με τον Ανδρέα Τάτο

«Τρελάθηκα γιατί ήθελα τόσο πολύ να βάλουμε γκολ και να προκριθούμε. Το θέλαμε πάρα πολύ και έψαχνα το γκολ με μανία. Ήταν μεγάλο λάθος μου, όμως, αυτό που έκανα! Ο Τάτος έδειξε ότι μπορεί να γίνει σπουδαίος παίκτης! Έμεινε ήσυχος και δεν αντέδρασε στην ενέργειά μου που παραφέρθηκα, κατάλαβε ότι είχα πολλά νεύρα. Είναι πολύ καλό παιδί, και έβγαλε και άλλες ασίστ μετά, δεν επηρεάστηκε. Μετάνιωσα πολύ, του ζήτησα πολλές φορές συγγνώμη, το σημαντικότερο ήταν που πήραμε τη νίκη».

Για τις φετινές του εμφανίσεις με τη φανέλα του Ατρομήτου

«Θέλω να αποδείξω σε αυτούς που με πιστεύουν ότι δεν κάνουν λάθος! Θέλω να το αποδείξω και στον εαυτό μου. Πριν κλείσουμε, θα ήθελα να πω κάτι και να το γράψεις: Νιώθω πολύ σίγουρος στον Ατρόμητο έχοντας πίσω μου μια άμυνα πολύ και ιδιαίτερα έναν τερματοφύλακα εξαιρετικό! Τον βλέπω στις προπονήσεις. Είναι σπουδαίος τερματοφύλακας ο Ιτάνζ, πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος στη Σούπερ Λίγκα».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ιζάνζ

«Δεν γνωρίζω τίποτα τέτοιο. Το λέγω γιατί όταν έχεις έναν τερματοφύλακα πολύ καλό που πιάνει τετ α τετ που βγαίνουν οι αντίπαλοι, σου δίνει σιγουριά».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons