OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Η πρόταση του Ολυμπιακού στον Χλεμπ

Ο Λευκορώσος ήρθε με ιδιωτικό τζετ στην Ελλάδα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και το RedPlanet.gr αποκαλύπτει την πρόταση που έχει καταθέσει ο πρωταθλητής Ελλάδας στον 31χρονο μέσο.

Με την επίσημη ανακοίνωση να απομένει μόνο για την απόκτηση του Κόλιν Καζίμ - Ρίτσαρντς, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις για να "κλείσει" και τον Αλεξάντερ Χλεμπ!

Ο Λευκορώσος μέσος έφτασε το πρωί της Τρίτης (31/1) στη χώρα μας με ιδιωτικό τζετ (που ναύλωσε ο μάνατζερ του) και κατευθύνθηκε αμέσως στο Metrpolitan για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση ή μη της συμφωνίας (ο Χλεμπ αντιμετώπισε κάποιους τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια και στον Ολυμπιακό θέλουν να είναι σίγουροι πριν προχωρήσουν την περίπτωση του).

Ωστόσο οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη προχωρήσει σε συγκεκριμένη οικονομική πρόταση προς τον παίκτη και η οποία είναι να πληρώνεται ο Χλεμπ ανάλογα με τις συμμετοχές του.

Αν αποδεχθεί μια τέτοια συμφωνία, τότε ο 31χρονος Λευκορώσος θα κερδίσει περί τις 400.000 ευρώ μέχρι το καλοκαίρι.

Εφόσον οι δύο πλευρές μείνουν ικανοποιημένες, τότε θα προχωρήσουν σε ανανέωση της συνεργασίας τους το καλοκαίρι.

Αυτή την ώρα ο Αλεξάντερ Χλεμπ βρίσκεται στο Lydra Marriott, παρουσία του μάνατζερ του και συζητά με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ενώ εκεί κατευθύνεται και ο γιατρός της ομάδας, κ. Θέος, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων του παίκτη.
www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons