OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ήμασταν νευρικοί και βιαστικοί...

Στο άγχος των ποδοσφαιριστών του στάθηκε μετά τον αγώνα ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Πώς χαρακτήρισε το γεγονός ότι επιστρέφουν στον Πειραιά χωρίς βαθμό.

"Είναι περίεργο που επιστρέφουμε με μηδέν βαθμούς", ανέφερε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με 1-0 από την Ξάνθη καθώς θεωρεί ότι η ομάδα του έκανε το καλύτερό της παιχνίδι μέσα στο 2012. Παράλληλα στάθηκε στο άγχος των παικτών του να γυρίσουν το παιχνίδι μετά το γκολ του Βλαχοδήμου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε:

"Σήμερα χάσαμε, η αλήθεια είναι ότι πιστεύουμε πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Είναι δύσκολο να παραδεχτούμε ότι δεν πήραμε έναν βαθμό μετά από τόσες ευκαιρίες. Η Ξάνθη βρίσκεται σε καλή φάση, αλλά δεν μας απείλησε. Είναι περίεργο που επιστρέφουμε με μηδέν βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο πιστεύω ότι είχαμε αρκετά καλά τον έλεγχο της μπάλας, ελέγχαμε τις αντεπιθέσεις της Ξάνθης η οποία προσπάθησε έτσι να καταφέρει κά0ποια πράγματα

Στο β' μέρος κάναμε ευκαιρίες και είναι πολύ δύσκολο να δεχτούμε ότι χάσαμε το ματς. Πιστεύω ότι κι εμείς είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να πάρουμε έστω τον βαθμό. Και μέσα στο 2012 είναι το καλύτερό μας παιχνίδι, παρόλα αυτά χάσαμε από μία μακρινή μπαλιά και με μικρή απειλή από την Ξάνθη. Πρέπει να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια του αντιπάλου, που κάνει μία καλή σεζόν".

Διακρίναμε ένα άγχος στις κινήσεις των παικτών. Μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση ενόψει των επόμενων αγώνων;

"Η αλήθεια είναι ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, ειδικά όταν μένουμε πίσω στο σκορ. Παίζουμε με πολύ βιασύνη. Όσο ήταν το σκορ 0-0, είχαμε τον έλεγχο και μπορούσαμε να το παλέψουμε. Όταν είδαμε τον χρόνο να ξεφεύγει, τα πράγματα έγιναν πιο νευρικά, παρόλο που είχαμε τον χρόνο να διορθώσουμε τα πράγματα.

Και είναι αλήθεια πώς όταν μένουμε πίσω στο σκορ και το γκολ δεν έρχεται, αρχίζουν οι παίκτες να παίζουν πολύ βιαστικά και αυτό μας κάνει να είμαστε νευρικοί. Αυτό προέρχεται από την πίεση που υπάρχει για το ότι είμαστε πίσω στη βαθμολογία και δεν πρέπει να χάσουμε άλλους βαθμό".

Στο πρώτο ημίχρονο είχε εμφανές πρόβλημα στο να δημιουργήσει κλασική φάση. Οφείλεται στις απουσίες των Τζιμπούρ και Μιραλας;

"Η αλήθεια είναι ότι έλειπαν δύο πολύ σημαντικοί επιθετικοί για εμάς, όμως ακόμα και με την απουσία τους δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε ένα γκολ. Δεν μας αρέσει να κοιτάμε τους παίκτες που δεν είμαστε εδώ, χωρίς αυτούς θα μπορούσαμε να σκοράρουμε". 

 http://www.sport24.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons