OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ύμνοι Τούρκων για το "Γεώργιος Καραϊσκάκης"...

Το αήττητο σερί του Ολυμπιακού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" εντός συνόρων, ανάγκασε και τους Τούρκους να κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στην ομάδα του Πειραιά. Δείτε τι γράφουν...

Λίγες είναι οι ομάδες στην Ευρώπη, που έχουν καταφέρει να κρατήσουν απόρθητο το κάστρο τους και να αγνοούν στην έδρα τους, την πικρή γεύση της ήττας.

Το μεγαλύτερο ρεκόρ το έχει τη δεδομένη στιγμή η Φενέρμπαχτσε και η Πόρτο, όπου για 32 παιχνίδια δεν έχουν ηττηθεί. Αυτή ήταν μια καλή αφορμή για τους Τούρκους, προκειμένου να φτιάξουν ένα θέμα.

Συγκεκριμένα, ιστοσελίδα από την γειτονική μας χώρα, αναφέρει τις ομάδες που έχουν καταφέρει να διατηρήσουν το αήττητο στην έδρα τους και μέσα σ' αυτές δεν θα μπορούσε να λείπει και η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ολυμπιακός είναι η τρίτη κατά σειρά ομάδα, έχοντας 29 ματς δίχως να φύγει ηττημένος από το "Καραϊσκάκης", ενώ ακολουθεί η Μπαρτσελόνα με 28, η Άντερλεχτ με 27 και η Μάντσεστερ Σίτι με 20 αναμετρήσεις.

Στα πρωταθλήματα της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Γαλλίας και της Ρωσίας δεν υπάρχει ομάδα που να έχει κρατήσει το αήττητο πάνω από 18 ματς.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα ρεκόρ αφορούν μονάχα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας των εγχώριων πρωταθλημάτων και δεν συμπεριλαμβάνουν πλέι οφ και άλλες διοργανώσεις, ενώ η τελευταία ήττα του Ολυμπιακού ήταν από τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2009-2010.

 http://www.sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons