OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Ο διάλογος Μαρινάκη - Γόντικα...

Να ανακαλέσει τα όσα είπε περί φιλικών σωματείων του Ολυμπιακού ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τον Δημήτρη Γόντικα. Ο τελευταίος αρνήθηκε να το πράξει και υπήρξε μία έντονη λογομαχία μεταξύ των δύο ανδρών, με βαριές κεφράσεις.

«Είσαι γελοίος. Είσαι έμμισθος αυτά τα κάνεις για να βρεις την επόμενη δουλειά σου. Πες μας ποια είναι τα φιλικά; Είσαι υπόλογος απέναντι σε όλες τις ομάδες που είναι εδώ. Δεν μπορείς να τις προσβάλεις όλες τις ομάδες», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στον Γόντικα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, για να πάρει απάντηση:

«Εγώ λογοδοτώ μόνο στο ΔΣ του Παναθηναϊκού, δεν έχω καμιά δουλειά να μιλήσω σε σας. Δεν θα μου υποδείξετε εσείς τι θα λέω».

«Είσαι γελοίος. Είναι παράρτημα ο ΟΦΗ, η Δόξα, η Ξάνθη;» συνέχισε ο πρόεδρος των Πειραιωτών.

«Σας επιστρέφω τον χαρακτηρισμό. Εσύ είσαι γελοίος. Υπάρχει άλλος εδώ μέσα που έχει πρόβλημα;», απάντησε εκ νέου ο Γόντικας για να καταλήξει ο Μαρινάκης: «Απαράδεκτο αυτό που είπες».

Αξίζει να σημειωθεί πως σε εκείνο ο σημείο επενέβη και ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης ο οποίος υποστήριξε πως: «Και με εμένα με έβριζες στα Γιάννενα ότι είμαστε παράρτημα του Ολυμπιακού».

Ακολούθως μίλησαν και εκπρόσωποι άλλων ομάδων, όπως αυτός της Κέρκυρα ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: «Με αυτά που λέτε υποβαθμίζεται το πρωτάθλημα και εμείς θέλουμε να πάρουμε χορηγία από τον ΟΠΑΠ;».

Όταν δε, τέθηκε θέμα ψηφοφορίας για ανακοίνωση, ο Γόντικας υπογράμμισε: «Εσείς βγάλτε την ανακοίνωση και εμείς θα πράξουμε αυτό που νομίζουμε».

(Αξίζει να σημειωθεί πως ψήφισαν όλες οι ομάδες, εκτός του Παναθηναϊκού, ενώ απουσίαζαν ΑΕΚ, Παναιτωλικός).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons