OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Δυνατά ο Ολυμπιακός για Φορμίκα

Ζεστά εξακολουθεί να βλέπει το θέμα απόκτησης του Μάουρο Φορμίκα ο Ολυμπιακός.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Μπλάκμπερν βρίσκεται στο στόχαστρο των Πειραιωτών παρά το γεγονός πως σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα τα προγνωστικά δε βρίσκονται με το μέρος τους, δεδομένων των οικονομικών απαιτήσεων του αγγλικού συλλόγου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Lancashire Telegraph», ο Ολυμπιακός έχει κινηθεί για την απόκτηση του Φορμίκα από την Μπλάκμπερν υπό τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι προσφέροντας 350.000 ευρώ και με οψιόν αγοράς για τη συνέχεια με ένα ποσό της τάξης των 2εκ. ευρώ.

Ωστόσο, η αποχώρηση του Αργεντινού άσου από την Premier League δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς ο τεχνικός των «ρόδων», Στηβ Κιν, επιθυμεί την ενίσχυση της ομάδας του και όχι την αποδυνάμωσή της ενόψει της μάχης που δίνει η Μπλάκμπερν για την παραμονή της στην κατηγορία.

Ο Φορμίκα έχει στο ενεργητικό του καλές παρουσίες με τα χρώματα της Μπλάκμπερν και μετράει ως τώρα 3 γκολ σε 26 εμφανίσεις.

Όμως, σύμφωνα με αργεντίνικα Μέσα, το γεγονός πως ξεκίνησε από τον πάγκο τα τελευταία δύο παιχνίδια παρά την προσφορά του, τον κάνουν να εμφανίζεται προβληματισμένος για τη μη καθιέρωσή του ως βασικός.

Παράλληλα, οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στον αγγλικό σύλλογο-ο οποίος βρίσκεται στα χέρια της ινδικής εταιρίας V H Group- ωθούν τους διοικούντες να εξετάσουν σοβαρά τις όποιες προτάσεις για την παραχώρηση παικτών.

Το στοίχημα απόκτησης του Μάουρο Φορμίκα δυσκολεύει όμως για τον Ολυμπιακό, μετά τις πληροφορίες που θέλουν τη Φλαμένγκο να ενδιαφέρεται έντονα για τον παίκτη και φέρεται να προσφέρει 4 εκ. για την αγορά των δικαιωμάτων του.

Εξελίξεις σε αυτήν την υπόθεση αναμένονται σύντομα, καθώς ο Ολυμπιακός σκοπεύει να καταβάλει την ύστατη προσπάθεια για να ντύσει τον παίκτη στα ερυθρόλευκα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons