OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Preview: Ολυμπιακός-Λεβαδειακός...

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" τον Λεβαδειακό (14/01, 19.30) NOVA

Tον Λεβαδειακό υποδέχεται ο Ολυμπιακός στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το Σάββατο (14/1, 19.30) και θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Super League, μετά από το ισόπαλο αποτέλεσμα με την Δόξα Δράμας την περασμένη αγωνιστική.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αντιμετωπίζει προβλήματα της τελευταίας στιγμής, καθώς οι Τοροσίδης και Τζεμπούρ ένιωσαν ενοχλήσεις στην προπόνησης της Παρασκευής (13/1) και έμειναν εκτός αποστολής.

Επίσης, εκτός έμειναν οι Πάντελιτς, Χαβίτο και Αβραάμ Παπαδόπουλος ο οποίος είναι τιμωρημένος. Αντίθετα όσοι βρεθούν το απόγευμα του Σαββάτου στο Φαληρικό γήπεδο θα έχουν την δυνατότητα να δουν και πάλι τον Βραζιλιάνο Ντιόγκο ο οποίος είναι στην αποστολή.

Από την άλλη και ο Λεβαδειακός αντιμετωπίζει προβλήματα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Μελισσάς και οι Τομάς, Γκρμπιτς.

Αντίθετα, ο τεχνικός της ομάδας της Βοιωτίας Γιώργος Παράσχος, συμπεριέλαβε στην αποστολή το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τον Μεντί.

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
Βοηθοί: Γεωργιάδης (Κοζάνης), Σταματόγλου (Καβάλας)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons