OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Σαν να προπονούμαι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

Εντυπωσιασμένος από τις συνθήκες που βρήκε στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ρόι Κάρολ, ο οποίος συνέκρινε τους πρωταθλητές Ελλάδας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε θέματα οργάνωσης.

 Ο Βορειοιρλανδός τερματοφύλακας, ο οποίος υπέγραψε την Πέμπτη στον Ολυμπιακό (συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους) και πραγματοποίησε την Κυριακή την πρώτη του προπόνηση με την ερυθρόλευκη φόρμα, έκανε ειδική αναφορά μετά το τέλος του προγράμματος στις συνθήκες που επικρατούν στις προπονητικές εγκαταστάσεις στου Ρέντη.

"Είναι σαν να προπονούμαι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γίνεται σπουδαία δουλειά και μου θυμίζει τα χρόνια στην Αγγλία", τόνισε ο πρώην γκολκίπερ του ΟΦΗ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα "Γαύρος", και συνέχισε:
 
"Είναι όλα οργανωμένα και όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να βοηθήσουν τους παίκτες. Έτσι πρέπει να δουλεύει ένας σοβαρός ποδοσφαιρικός σύλλογος".

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της προπόνησης, ο 34χρονος κίπερ έκανε μία μίνι ξενάγηση στις προπονητικές εγκαταστάσεις, όπου είχε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Από τα ενδιαφέροντα της πρώτης ημέρας του Κάρολ στου Ρέντη ήταν φυσικά και η συνομιλία που είχε με τον Μπάλας Μέγκιερι.

Ο Ούγγρος γκολκίπερ τον καλωσόρισε στο νέο του ποδοσφαιρικό σπίτι και του είπε ότι θέλει να μάθει πράγματα από εκείνον, με τον Κάρολ να του απαντάει:

"Είσαι πολύ καλός τερματοφύλακας, έχεις ταλέντο κα θα γίνεις ακόμα καλύτερος".


 http://www.sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons