OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Νίκες μέχρι το τέλος...

 Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στήριξε τους παίκτες μετά την ήττα από την Ξάνθη και έριξε το σύνθημα για νίκες μέχρι το φινάλε και μάχη για το νταμπλ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού επιχείρησε να ανεβάσει τους παίκτες βλέποντας απογοήτευση στην προπόνηση και τους μίλησε:

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

«Πρέπει να το πιστέψουμε και να μείνουμε ενωμένοι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Από εδώ και πέρα δεν πρέπει να χάσουμε κανένα παιχνίδι και να περιμένουμε να χάσουν βαθμούς και οι άλλοι. Εμείς πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αλλά αυτό πρέπει να το δείχνουμε σε κάθε στιγμή και σε κάθε ματς. Επιβάλλεται να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Για την εικόνα της ομάδας στα Πηγάδια

«Παίξαμε καλά, αλλά χάσαμε όλες τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε κάποιο γκολ και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Αυτό ήταν και το μόνο κακό μας στοιχείο στο παιχνίδι που κάναμε με την Ξάνθη».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδας

«Και τώρα είμαστε οι καλύτεροι, αλλά δεν κερδίζουμε παιχνίδια και για αυτό δεν είμαστε στην πρώτη θέση. Πρέπει να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας για τον Πανιώνιο και πρέπει να τον νικήσουμε. Είναι ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι για εμάς και δεν γίνεται να μην κερδίσουμε. Επιβάλλεται να πάρουμε την πρόκριση. Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons