OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Στην Ελλάδα Κιαζίμ και Χλεμπ

Η αγωνία σε ότι αφορά τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού χτυπάει "κόκκινο". Ο Τούρκος (με αγγλικό διαβατήριο) Κιαζίμ Κιαζιίμ κι ο Λευκορώσος Αλεξάντρ Χλεμπ βρίσκονται στην Ελλάδα.

Κιαζίμ Κιαζίμ, Χλεμπ, κανείς ή και οι δύο; Το ομιχλώδες τοπίο αρχίζει να ξεδιαλύνει όσο περνάει η ώρα και πλησιάζουμε στο τέλος της μεταγραφικής διορίας. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μάλιστα βρίσκονται στην Αθήνα.

Τίποτα δεν μπορεί να θεωρεί, όμως, ακόμη δεδομένο. Για αυτό και δεν αποκλείεται να γίνει μια ή δύο μεταγραφές, χωρίς βέβαια να αποκλειστεί το ενδεχόμενο το ρόστερ να μείνει ως έχει. Διαβάστε αναλυτικά πως έχουν τα δεδομένα.

Ο Τουρκοκύπριος με τις αγγλικές ρίζες που παίζει από τα δεξιά της επίθεσης, βρίσκεται από το πρωί στην Αθήνα. Το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει επέλθει η οριστική συμφωνία, όμως, προκαλεί προβληματισμό. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει μια μικρή διαφωνία στο οικονομικό, ενώ παράλληλα απαιτείται ένα έγγραφο από τη ΓαλατάσαραΪ προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του.

Υπενθυμίζεται βέβαια ότι η διορία για την ολοκλήρωση των μεταγραφών εκπνέει στις 20:00 ώρα Ελλάδας, κάτι που σημαίνει ότι η θετική έκβαση της υπόθεσης εξαρτάται από τους ανθρώπους της ομάδας της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα πάντως με την τελευταία ενημέρωση (17.15) ο Κιαζίμ κατευθύνεται προς τα γραφεία του Ολυμπιακού.

Όσο για τον Χλεμπ; Ο Λευκορώσος ταξίδεψε κι αυτός στην Αθήνα και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις. Αν το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού διαπιστώσει ότι όλα είναι εντάξει σε ότι αφορά την υγεία του, τότε η διοίκηση θα προχωρήσει στην απόκτηση του. Το γεγονός, όμως, ότι ο Χλεμπ "πιάνει" θέση ξένου, σημαίνει ότι αν επέλθει η συμφωνία, τότε θα πρέπει να αποχωρήσει άλλος παίκτης, με τις... καμπάνες να ηχούν για τον Βιθέντε Μόνχε.

Ποιος είναι ο Κιαζίμ

Ο Κιαζίμ είναι 25 ετών και έπαιζε με τη Γαλατασαράι στην οποία ήταν βασικός και από τους συντελεστές της πορείας της ομάδας που προηγείται αυτή τη στιγμή στο τουρκικό πρωτάθλημα!

Ο Τουρκοκύπριος με αγγλικές ρίζες, που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και έμαθε ποδόσφαιρο στο "νησί" (Ίντεργουντ, ΚΠΡ, Άρσεναλ, Μπέρι), αγωνίζεται στην Γαλατάσαραϊ και φαίνεται πως αρέσει στον Ερνέστο Βαλβέρδε για την δεξιά πτέρυγα της επίθεσης (παίξει και ως δεύτερος επιθετικός).

Ο 25χρονος διεθνής με την φανέλα της Τουρκίας, έχει παίξει σε Μπέρι, Μπράιτον, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Φενέρμπαχτσε, Τουλούζ, Γαλατάσαραϊ και είναι έτοιμος να φορέσει τα "ερυθρόλευκα" καθώς μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο!


  












Στην Αθήνα και ο Χλεμπ

Εκτός λοιπόν από τον Κιαζίμ, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αποκτήσει και τον Χλέμπ. Ο 31χρονος Λευκορώσος μεσοεπιθετικός είναι στην Αθήνα και περνάει από ιατρικές εξετάσεις.

Εάν όλα πάνε καλά και ο παίκτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, τότε θα μπει το θέμα της απόκτησής του στην τελική ευθεία. Αν και για να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να αδειάσει μια θέση ξένου με πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση τον Μόνχε.

Η πρόταση του Ολυμπιακού

Ο Χλεμπ είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης, ο οποίος όμως αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια προβλήματα τραυματισμών. Για αυτό κι οι "ερυθρόλευκοι" προσπαθούν να αποφύγουν την... παγίδα με τον Λευκορώσο. Για αυτό και προχώρησαν σε μια ιδιαίτερη πρόταση. Συγκεκριμένα επιθυμούν να πληρώνουν τον πρώην παίκτη της Άρσεναλ και της Μπαρτσελόνα, με το παιχνίδι!

Αν, δε, αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας θα εισπράξει 400.000 ευρώ ως το τέλος της χρονιάς. Ο Λευκορώσος, που ταξίδεψε στην Αθήνα με ιδιωτικό αεροπλάνο (το οποίο "ναύλωσε" ο ατζέντης του!) αναμένεται να δώσει τις επόμενες ώρες την απάντηση του.

www.sport24.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons