OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Το παλεύει ο «τρομοκράτης»...

"Μάχη" με τον χρόνο δίνει ο Ραφίκ Τζιμπούρ προκειμένου να δώσει το παρών στην πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την ερχόμενη Κυριακή. Ο "τρομοκράτης" αισθάνεται πολύ καλύτερα τις τελευταίες ημέρες και ο ίδιος εμφανίζεται αισιόδοξος αναφορικά με την πορεία της αποθεραπείας του.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού βρέθηκε σήμερα στου Ρέντη προκειμένου να συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα, δίνοντας περισσότερη έμφαση στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Όπως όλα δείχνουν την Τετάρτη θα είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και από εκεί και πέρα είναι στην κρίση του Ερνέστο Βαλβέρδε η χρησιμοποίησή του, καθώς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος υποτροπής στο ταλαιπωρημένο του γόνατο, από τη στίγμη που έχει να αγωνιστεί και αρκετό καιρό.

Έτσι λοιπόν εντός των ημερών αναμένεται να ξεκαθαρίσει το κατά πόσο ο Τζιμπούρ θα δώσει το παρών στην Τούμπα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ολυμπιακός "καίγεται" για τους τρείς βαθμούς, προκειμένου να μην απομακρυνθεί κι άλλο από την διεκδίκηση του βασικού του στόχου, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons