OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Preview: Skoda Ξάνθη - Ολυμπιακός (17:15, NET)

Μια από τις πιο δύσκολες μάχες μακριά από το Καραϊσκάκη δίνει την Κυριακή ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι κοντράρονται στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη η οποία βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και σκέφτονται μόνο στη νίκη παρά τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών. 

 SKODA Ξάνθη

Μετά το σοκ του αποκλεισμού από τον Πανσερραϊκό στο Κύπελλο Ελλάδος, η Ξάνθη ρίχνει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα, στο οποίο πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία. Η Skoda έχει ξεχάσει τι σημαίνει η λέξη ήττα, αφού για εννιά συνεχόμενες αγωνιστικές παραμένει αήττητη, κάτι που επιθυμεί να διατηρήσει και στο δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό.

Αν θέλει να μείνει στο «κόλπο» της πεντάδας και των play off, οι Ακρίτες δεν έχουν να κάνουν κάτι καλύτερο από το να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους «ερυθρόλευκους». Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης κράτησε κλειστά τα χαρτιά του αλλά λίγο-πολύ τα πράγματα έχουν ως εξής.

Ο Βιβιανί θα επανέλθει κάτω από τα δοκάρια της Ξάνθης, αφού στο ματς Κυπέλλου χρησιμοποιήθηκε ο Λυμπερόπουλος. Στο δεξί άκρο της άμυνας, ελλείψει του Μπέρτου , για τον οποίο αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών στο συγκεκριμένο ματς, λογικά θα αγωνιστεί ο Κομεσίδης και στο κέντρο της άμυνας παρτενέρ του Βάλλα θα είναι ο Στάσιακ. Αν και ο τελευταίος είναι λίγο αργός, από την στιγμή που ο Μαρίνος Ουζουνίδης υπολογίζει πως ο αντίπαλος θα ξεκινήσει με τον Ντιόγκο στην κορυφή τότε βάζοντας τον Στάσιακ αποκτά εμπιστοσύνη και στις στημένες φάσεις. Αριστερό μπακ θα παίξει ο Εντιμάρ.

Στο κέντρο, Ντάνι και Βασιλακάκης θα αναλάβουν να κόβουν και να δημιουργούν. Ο Φλίσκας μπορεί να έχει κάνει πολύ καλά ματς στην θέση του Βασιλακάκη αλλά ο δεύτερος λογικά θα προτιμηθεί γιατί ενισχύει και στο δημιουργικό κομμάτι. Στο δεξί άκρο της επίθεσης , θα αγωνιστεί ο Βλαχοδήμος, στην απέναντι πλευρά θα είναι ο Μαρσελίνιο ενώ πίσω από τον Μαρκόφσκι που θα είναι ο φορ θα βρίσκεται ο Πόι.

Αναλυτικά η αποστολή:

Βιβιανί, Μπαξεβανίδης, Κουριτίμπα, Πόι, Νταρμπιόν, Σουάνης, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας, Βασιλακάκης, Βλαχοδήμος, Σταθάκης, Μάνταλος, Κομεσίδης, Βάλλας, Λυμπερόπουλος, Φλίσκας, Καζάκης, Στάσιακ, Ντάνι.

Ολυμπιακός

Η παράδοση είναι υπέρ του Ολυμπιακού στα παιχνίδια στα Πηγάδια. Ωστόσο από την μία οι -όχι και τόσο καλές- εμφανίσεις της ομάδας στις προηγούμενες αναμετρήσεις του τρέχοντος έτους αλλά και οι αρκετές απουσίες καθιστούν την έξοδο των ερυθρόλευκων μία από τις πιο δύσκολες που θα έχει στον δεύτερο γύρο.

Και δεν πρόκειται για όποιες κι όποιες απουσίες αλλά για τους δύο ποδοσφαιριστές που επάνω τους συγκέντρωναν το μεγαλύτερο βάρος της επιθετικής λειτουργίας της ομάδας.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που ο Τζεμπούρ και ο Μιραλάς δεν θα είναι ούτε στη Ξάνθη και ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετρά μία-μία τις λύσεις για την αρχική 11άδα.

Ο Ντιόγκο αναμένεται να πάρει και πάλι θέση βασικού, από την στιγμή που κι ο Πάντελιτς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει αγωνιστικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Μέγιερι θα είναι και πάλι στην εστία. Οι Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος στο κέντρο της άμυνας. Οι Μαρκάνο και Τοροσίδης στα άκρα. Μανιάτης, Ορμπάιθ και Ιμπαγάσα πιθανότατα στον άξονα και στα άκρα οι Φετφατζίδης και Φουστέρ.

Η αποστολή:
Κοστάντσο, Μέγιερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Ποτουρίδης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Μακούν, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Ορμπάιθ, Αμπντούν, Φουστέρ, Πάντελιτς, Ντιόγκο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons