OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Εκτός δράσης για δύο περίπου εβδομάδες ο Μιραλάς...

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (22/1, 17:15) με την Ξάνθη, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Πηγαδίων στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Στο πρόγραμμα της ομάδας εντάχθηκε ο Ιμπαγάσα που επέστρεψε χθες το απόγευμα από την Αργεντινή. Ο Φέισα συνέχισε το έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθεί στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ οι Μόνχε και Χολέμπας ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας. Πρόγραμμα ατομικής προπόνησης ακολούθησε ο Τζιμπούρ.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο δεξιά ο Μιραλάς. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σήμερα το μεσημέρι στο Θεραπευτήριο Metropolitan σε μαγνητική τομογραφία.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 15:00 και κατόπιν τα μέλη της αποστολής θα αναχωρήσουν για την Ξάνθη.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Κέβιν Μιραλάς υποβλήθηκε σήμερα, στο Θεραπευτήριο Metropolitan, σε μαγνητική τομογραφία.

Από τα αποτελέσματα της εξέτασης διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στον ορθό μηριαίο δεξιά.

Υπολογίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons