OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Η Μπάρτσα άνοιξε το δρόμο...

Το τυπικό μέρος του «διαζυγίου» της Μπαρτσελόνα με τον Αλεξάντερ Χλεμπ ολοκληρώθηκε σήμερα (31/01) με μια εξέλιξη που ανοίγει ουσιαστικά το δρόμο για την έλευσή του στον Θρύλο!

Ο ισπανικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι και επίσημα λύθηκε το συμβόλαιο του Λευκορώσου ποδοσφαιριστή το οποίο είχε ισχύ μέχρι και το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί σημαντικό στοιχείο για την απόκτησή του παίκτη από τον Ολυμπιακό. Ο Χλεμπ πλέον είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη συνέχεια της καριέρας του με όποια ομάδα επιθυμεί. Κι αν όλα πάνε καλά δεν αποκλείεται αυτή η ομάδα να είναι ο Θρύλος.

Είναι μάλιστα σημαντικό ότι ο παίκτης έμεινε ελεύθερος οπότε δε χρειάζεται ν' αποκτηθεί μέχρι σήμερα τις 8 το βράδυ όπως όριζε η ΕΠΟ καθώς αυτό το χρονικό περιθώριο αφορούσε ποδοσφαιριστές που δεσμεύονταν με άλλες ομάδες! Σίγουρα πάντως αυτό πρέπει να γίνει νωρίς το πρωί καθώς ως γνωστόν αύριο στη 1 το μεσημέρι λήγει η προθεσμία υποβολής της λίστας των παικτών που θ' αγωνιστούν στα ματς για τους «32» του Europa League.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons