OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Δηλώσεις Ε.Βαλβέρδε στην Συνέντευξη Τύπου...

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της ομάδας μας στην Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό.
 
«Σήμερα το παιχνίδι ήταν αρκετά δύσκολο. Είχαμε την τύχη να βάλουμε δύο γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν δεν παίζαμε και τόσο καλά ή μάλλον όταν δεν δημιουργούσαμε τόσες πολλές ευκαιρίες.
Επίσης στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε σε έναν βαθμό την επιτυχία να καταφέρουμε το 2-1 να το κάνουμε πολύ γρήγορα 3-1 και έτσι να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το ματς με περισσότερη ηρεμία. Υποφέραμε πολύ από τις γρήγορες αντεπιθέσεις, γιατί ο Λεβαδειακός έχει γρήγορους παίκτες και προσπαθούν πάντοτε στις κόντρα επιθέσεις να πετύχουν κάτι, κι έτσι για εμάς ήταν ένα πρόβλημα αυτό.
Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό ματς σήμερα το να επιστρέψουμε στις νίκες μετά την ισοπαλία στην Δόξα Δράμας, για αυτό και αν παρατηρήσατε είχαμε κάποια ένταση και αγωνία στο πρώτο ημίχρονο μέχρι να μπει το πρώτο γκολ από την πολύ μεγάλη ανάγκη που ένιωθαν οι ποδοσφαιριστές για αυτή τη νίκη. Όμως σε κάθε περίπτωση το να κερδίσεις ένα ματς είναι δύσκολο και είμαστε ικανοποιημένοι που το καταφέραμε σήμερα».
 
Μέσα στο 2012 ο Ολυμπιακός δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο και στα ματς που κέρδισε δεν ήταν ο Ολυμπιακός πριν από την διακοπή. Σας προβληματίζει αυτό και αν ναι, τι σκέφτεστε να κάνετε για να ανατρέψετε την κατάσταση;
«Σίγουρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε περισσότερο. Είναι ξεκάθαρο το ότι στα παιχνίδια της νέας χρονιάς δεν παρουσιάζουμε το ίδιο ποδόσφαιρο που κάναμε προηγουμένως. Δεν έχει την ίδια λάμψη η απόδοσή μας.
Όμως πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι και η περίοδος είναι μεγάλη και μέσα σε αυτόν τον χρόνο θα υπάρχουν μέρες που θα είσαι σε καλή κατάσταση και μέρες που θα είσαι σε χειρότερη. Και μακάρι όταν βρισκόμαστε σε άσχημη κατάσταση, να συνεχίζουμε να κερδίζουμε.
Έχουμε παίξει και πολύ καλά παιχνίδια που δεν τα κερδίσαμε και τα χάσαμε. Σήμερα κερδίσαμε και καταφέραμε να έχουμε την κατοχή, τις ευκαιρίες, τόσες όσες χρειάζονταν για να φτάσουμε στους βαθμούς της νίκης. Και να αναγνωρίσουμε φυσικά και το γεγονός ότι έπαιξε καλά και ο αντίπαλος».
 
Στις επόμενες 40 μέρες ίσως κριθούν τα πάντα για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Πόσο είναι εύκολο να είναι έτοιμη η ομάδα, ώστε να ανταποκριθείτε σε αυτό τον διπλό στόχο;
«Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο και για αυτό θα μας ερχόταν πολύ ωραίο, αν είχαμε ένα ντέρμπι στο πρόγραμμά μας. Σίγουρα έχουμε την Ξάνθη που δεν θα είναι εύκολο ματς. Η ιστορία όμως έχει δείξει ότι όταν έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και πιεζόμαστε, τότε ανταποκρινόμαστε καλύτερα».
 
Θα θέλαμε να μας πείτε την άποψή σας για τον Ντιόγο που έκανε την πρώτη του εμφάνιση.
"Ήταν ένα δύσκολο ματς για αυτόν, γιατί στην πρώτη του συμμετοχή στην αποστολή ήταν και βασικός. Παρόλα αυτά στάθηκε καλά. Σίγουρα πρέπει να εγκλιματιστεί περισσότερο και να ξαναβρεί το ρόλο του μέσα στην ομάδα".


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons