OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ο Μουρίνιο κρατάει τον Γκρανέρο στη Ρεάλ...

Ο υποψήφιος στόχος του Ολυμπιακού, Εστέμπαν Γκρανέρο, αποφάσισε να μείνει τελικά στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αποκαλύπτει η ισπανική "Marca". Καταλυτικός ο ρόλος του Μουρίνιο.

Ισπανικός ραδιοσταθμός μετέδωσε ότι ο Ολυμπιακός χτύπησε την πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Εστέμπαν Γκρανέρο, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο 24χρονος Ισπανός φορ έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν στη "βασίλισσα", όμως φαίνεται πως ο "πειρατής" δεν το κουνάει ρούπι από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Όπως υποστηρίζει με σημερινό της δημοσίευμα η μαδριλένικη εφημερίδα "Marca", ο άνθρωπος που έπεισε τον Γκρανέρο να μείνει πιστός στη "βασίλισσα" είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο, λέγοντάς του πως από εδώ και πέρα θα έχει σημαντικότερο ρόλο μέσα στην ομάδα.

Αιτία για την κίνηση αυτή από πλευράς Μουρίνιο είναι ο τραυματισμός του Κεντίρα στο ματς Κυπέλλου με τη Μάλαγα, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα, με τον "special one" να μην θέλει σε καμία περίπτωση να "χάσει" έναν ακόμα παίκτη του που μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στη μεσαία γραμμή.

Μέχρι στιγμής, ο Γκρανέρο έχει αγωνιστεί όλα κι όλα12 λεπτά στη φετινή Primera Division, έχοντας για "παρηγοριά" το Κύπελλο Ισπανίας (110' συμμετοχής) και το Champions League (102').

Η μέχρι πρότινος περιθωριοποίησή του στη Ρεάλ είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί βροχή προτάσεων σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο (Μάλαγα και Μπέτις από Ισπανία), ωστόσο το τελευταίο τετ α τετ με τον Μουρίνιο φαίνεται ικανό να αλλάξει άρδην τα δεδομένα.

Η εφημερίδα επισημαίνει τέλος ότι παραμένουν άγνωστες οι προθέσεις της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Γκρανέρο στο τέλος της σεζόν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons