OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Επέστρεψε σε χρόνο ρεκόρ ο Πάντελιτς...

Κόντρα σ' όλες τις προβλέψεις, ο Μάρκο Πάντελιτς επέστρεψε στις προπονήσεις και είναι στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ετοιμοπόλεμοι και Φουστέρ, Τοροσίδης.

Η θέληση και δίψα του Μάρκο Πάντελιτς για να επιστρέψει στην ενεργό δράση, είχε ως αποτέλεσμα ο Σέρβος να πάει κόντρα στο χρόνο και να τα καταφέρει περίφημα.

Ο έμπειρος επιθετικός του Ολυμπιακού, προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη, ενώ οι προβλέψεις του ιατρικού επιτελείου ανέφεραν πως θα είναι έτοιμος στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Έτσι λοιπόν, ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του τον Μάρκο Πάντελιτς για το εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη (Κυριακή 22/1, 17:15), αν και αρχικά δεν τον υπολόγιζε, αφού δεν φαντάστηκε πως ο Σέρβος θα κατάφερνε να γυρίσει μια εβδομάδα νωρίτερα.

Εξίσου ευχάριστα είναι τα νέα και για τους Φουστέρ και Τοροσίδη που προπονήθηκαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα την Τετάρτη και θα βρίσκονται στην αποστολή για την αναμέτρηση στην Ακριτική πόλη. Από την άλλη πλευρά, οι Χολέμπας και Τζιμπούρ έκανε συντηρητικό πρόγραμμα, όμως κι αυτοί βρίσκονται στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού.

Όσο για τους δύο τραυματίες, Βισέντε Μόνχε και Λιούμπομιρ Φέισα, έκαναν θεραπεία και έχουν ακόμη χρόνο, μέχρι να επιστρέψουν στην ενεργό δράση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons