OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Κανένα περιθώριο λάθους...

Ο συνεργάτης του Ερνέστο Βαλβέρδε, Γιον Ασπιάθου, παραχώρησε δηλώσεις στις οποίες αναφέρθηκε στη διαδρομή της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός βοηθός του προπονητή των Πειραιωτών μίλησε στην κάμερα της Nova και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη.

Άλλωστε,  όπως επεσήμανε, παρά την κούραση λόγω των τριών διοργανώσεων, η δουλειά της ομάδας είναι να φέρει τις επιτυχίες και πρέπει να τα καταφέρει!

Αναλυτικά όσα είπε: 

Μετά από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα τελικά φαίνεται ότι δεν υπάρχουν εύκολα ματς στο πρωτάθλημα;

«Εμείς δεν είχαμε στο πρόγραμμα μας ότι θα ήταν εύκολο το παιχνίδι μέσα στην Ξάνθη. Αντίθετα το θεωρούσαμε πάρα πολύ δύσκολο εξ αρχής αλλά αν και παίξαμε τελικά καλά, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στις πολλές  και καλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Δεν είχαμε όμως την τύχη με το μέρος μας και να βάλουμε τα γκολ. Σίγουρα λοιπόν, δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια μέσα στο πρωτάθλημα».

Τι εικόνα έχετε από τον επόμενο αντίπαλο του Ολυμπιακού τον Εργοτέλη;

«Είδαμε τα δύο τελευταία παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Με τον ΠΑΟΚ παίξανε αρκετά καλά και δημιούργησαν στους Θεσσαλονικείς δύσκολες καταστάσεις. Με την ΑΕΚ δεν είχανε την ίδια απόδοση. Πάντα όταν παίζουμε με τον Εργοτέλη περιμένουμε δύσκολες αναμετρήσεις, γιατί παίζει πολύ καλή άμυνα και μας δυσκολεύει ιδιαίτερα, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να τα δώσουμε όλα για την νίκη».

Πως λειτουργεί η πίεση για την νίκη σε κάθε αποτέλεσμα;

«Ήδη έχουμε φέρει μια ισοπαλία με την Δόξα Δράμας. Χάσαμε και με την Ξάνθη. Από δω και πέρα έχουν καταλάβει οι παίκτες πως δεν υπάρχουν περιθώρια για κάποιο λάθος. Πρέπει να κερδίσουμε και όντως αυτό είναι μια πίεση για του παίκτες. Αλλά όσοι είναι στον Ολυμπιακό και εμείς που είμαστε στο τεχνικό τιμ καταλαβαίνουμε ότι αυτό γίνεται πάντα στην ομάδα μας. Η άρνηση λοιπόν δεν είναι μια λέξη που υπάρχει στο λεξικό μας. Από δω και πέρα πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο στα επόμενα μας παιχνίδια. Να καταφέρουμε τους στόχους μας  στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο και να κάνουμε μια καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο και ότι θα υπάρχει και η κούραση θα είναι πολύ μεγάλη λόγω των τριών διοργανώσεων αλλά αυτή είναι η δουλειά μας και πρέπει να τα καταφέρουμε».

Θα τα καταφέρει ο Ολυμπιακός να πάρει στο τέλος το πρωτάθλημα; 

«Θα πρέπει να είμαστε λογικοί και να σκεφτούμε ότι δεν εξαρτάται το πρωτάθλημα αυτό από μας. Αφού ο Παναθηναϊκός είναι μπροστά και ακόμα και αν κερδίσουμε και τους υπόλοιπους αγώνες, αν εκείνοι δεν κάνουν κάποιο λάθος ή δεν χάσουν κάποιον αγώνα δυστυχώς δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Οπότε θα πρέπει να τους κερδίσουμε στην έδρα τους και να περιμένουμε το λάθος τους για να φτάσουμε εμείς στην κορυφή στο τέλος».

Θα θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα στον κόσμο που θα βρίσκεται στο Καραϊσκάκη με τον Εργοτέλη;

«Θα μας άρεσε πάρα πολύ να υποστηρίξουν την ομάδα και να μας σπρώξουν στο παιχνίδι για να φέρουμε την νίκη. Και αν θέλουν κατά την διάρκεια του αγώνα να πούνε κάτι αρνητικό, καλό θα ήταν να το πούνε καλύτερα στο τέλος γιατί αν το πουν εκείνη την στιγμή οι παίκτες μπορούν να χάνουν την αυτοσυγκέντρωση. Εξάλλου, φαίνεται ότι πολλές φορές οι παίκτες γίνονται στόχος των οπαδών όταν φωνάζουν και καλό θα είναι να είχαν μια καλύτερη αντιμετώπιση».

Κάτι για το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, τον Ρόι Κάρολ;

«Το μοναδικό πράγμα που θέλω να πω είναι ένα "καλώς ήρθες" γιατί είναι ένας νέος παίκτης μας. Σίγουρα θα μας βοηθήσει, θα μπει και σε ένα ήδη πολύ καλό κλίμα, όπως και έχουμε ήδη φτιάξει στην ομάδα. Και πάνω απ’ όλα του εύχομαι τα καλύτερα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons