OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Στην Αργεντινή ο Ιμπαγάσα...

Ξαφνικό ταξίδι του Αριέλ Ιμπαγάσα στην πατρίδα του, λόγω προβλήματος υγείας της μητέρας του. Πότε γυρνάει και αν θα προλάβει το ματς με την Ξάνθη.

 Η επιστροφή του Αριέλ Ιμπαγάσα στην βασική ενδεκάδα συνοδεύτηκε με νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό και καλή εμφάνιση του Αργεντινού, που βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στους τρεις βαθμούς.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν τόσο καλή για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, καθώς ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, τον ανάγκασε να κάνει ταξίδι αστραπή στην πατρίδα του.

Συγκεκριμένα, η μητέρα του Αριέλ Ιμπαγάσα είναι άρρωστη και δόθηκε άδεια στον παίκτη να ταξιδέψει στην μακρινή Αργεντινή, προκειμένου να βρεθεί δίπλα της.

Η πιθανή μέρα που θα επιστρέψει ο 36χρονος άσος είναι η Πέμπτη, όμως πολλά θα εξαρτηθούν και από την έκβαση της υγείας της μητέρας του.

Έτσι λοιπόν, ενδέχεται να μην είναι έτοιμος για το δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη (Κυριακή 22/1), όμως αυτό λίγη σημασία έχει, αφού προέχει η υγεία της μητέρας του και τα αγωνιστικά θέματα σε τέτοιες περιπτώσεις μπαίνουν σε δεύτερη και τρίτη μοίρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons