OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Οι σκέψεις του Βαλβέρδε...

Το Σάββατο ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη, για το πρωτάθλημα της Superleague. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Ερνέστο Βαλβέρδε, έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση αφού παίκτες βασικοί θα βρίσκονται εκτός πλάνων εξαιτίας τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής θα είναι οι Κέβιν Μιραλάς, Ράφικ Τζιμπούρ, Χοσέ Χολέμπας και Βιθέντε Μόνχε.

Έτσι ουκ ολίγες είναι οι σκέψεις που κάνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε για τον καταρτισμό της βασικής ενδεκάδας, σε ένα εκτός έδρας ματς που μόνο εύκολο δεν θα είναι για την ομάδα του Πειραιά.

Η άμυνα όπως φαίνεται θα είναι η... γνωστή με τον Μαρκάνο στα αριστερά, τον Τοροσίδη δεξιά και τους Μέλμπεργκ, Αβραάμ στο κέντρο. Το θέμα που δημιουργείται είναι στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Και αυτό γιατί από τη στιγμή που θα λείπει ο Μιραλάς, μία σκέψη είναι να παίξει αριστερά ο Φετφατζίδης με τον Αμπντούν δεξιά. «Κόφτες» οι Μανιάτης, Ορμπάιθ με τον Φουστέρ μπροστά τους και τον Ντιόγκο προωθημένο.

Βέβαια υποψηφιότητα θέτει για τη βασική ενδεκάδα ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος ναι μεν έχει χάσει προπονήσεις αλλά έχει επιστρέψει από την Αργεντινή και δείχνει ότι ο Βαλβέρδε μπορεί να τον υπολογίζει. Παράλληλα, υπάρχει και ο Μάρκο Πάντελιτς. Ο Σέρβος επιθετικός διέψευσε όλους όσους έλεγαν ότι θα γυρίσει σε 15 ημέρες στις προπονήσεις, μετά τον τραυματισμό του στο ματς Κυπέλλου με τον Θρασύβουλο, και έχει τεθεί κανονικά στη διάθεση του Βαλβέρδε.

Για αυτό και δεν αποκλείεται αντί του Ορμπάιθ να παίξει ο Ιμπαγάσα και αντί του Ντιόγκο ο Πάντελιτς. Βέβαια η ομάδα του Πειραιά έχει να κάνει μία ακόμη προπόνηση όποτε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με τη βασική ενδεκάδα του ματς κόντρα στην Ξάνθη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons