OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Δύο ματς τη χρονιά...

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Άρη το Σάββατο στο «Κλ. Βικελίδης» και ένας πρώην παίκτης των «κίτρινων» και νυν «ερυθρόλευκος», ο Φρανσίσκο Χαβίτο, είπε τα πράγματα με το όνομα τους, προειδοποιώντας τους συμπαίκτες του για το τι θα συναντήσουν στο Χαριλάου.

Τι δήλωσε ο Ισπανός; Ότι οι Θεσσαλονικείς ζουν και αναπνέουν για δύο ματς τη σεζόν. Το ένα είναι το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και το άλλο με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Όχι ότι δεν το ξέραμε, αλλά ο 27χρονος μέσος του Θρύλου που αγωνίστηκε επί σειρά ετών στον Άρη δεν δίστασε να το πει και δημοσία, επιβεβαιώνοντας ότι στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο Ολυμπιακοί και αντι-Ολυμπιακοί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova ο Χαβίτο:

Επειδή έχεις αγωνιστεί στον Άρη, πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για την ομάδα της Θεσσαλονίκης;

«Για τον Άρη υπάρχουν δύο αγώνες της χρονιάς. Ο ένας είναι με τον ΠΑΟΚ και ο άλλος είναι με τον Ολυμπιακό. Ιδιαίτερα φέτος που ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής θα ήθελαν σίγουρα να νικήσουν σε αυτό το παιχνίδι. Για τον Άρη είναι πολύ σημαντικά τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό».

Πόσο κρίσιμος είναι ο αγώνας με τον Άρη;


«Για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικός ο αγώνας γιατί ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οπότε πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για να μην απομακρυνθούν οι ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

Έχεις σκεφθεί το ενδεχόμενο να παίξει για πρώτη φορά κατά του Άρη;

«Δεν είναι κάτι που με ανησυχεί γιατί πέρασα και καλές, αλλά και κακές στιγμές. Εγώ κρατάω πάντα τις καλές στιγμές. Έχω αφήσει εκεί φίλους. Έχω περάσει εκεί ωραία. Σίγουρα για εμένα είναι ένα κίνητρο ν' αγωνιστώ σ' ένα γήπεδο στο οποίο έχω δώσει πολλά παιχνίδια για αρκετά χρόνια. Οπότε για εμένα είναι ένα επιπλέον κίνητρο».

Η αλλαγή προπονητή στον Άρη μπορεί να βοηθήσει την ψυχολογία των παικτών των αντιπάλων σας;

«Γενικά είναι καλή μία αλλαγή, διότι αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Οι παίκτες που δεν παίζουν τόσο συχνά, βλέπουν πως έχουν την ευκαιρία να δείξουν στον νέο προπονητή πως μπορούν να αγωνιστούν. Οι παίκτες οι οποίοι ήδη αγωνίζονται, βλέπουν θετικά την αλλαγή γιατί μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω. Βέβαια, θα φανεί αν είναι καλή ή κακή η αλλαγή προπονητή. Αλλά γενικά θεωρώ πως είναι θετική η αλλαγή προπονητή».

http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons