OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Αποφασίζει πριν το τζάμπολ...

Λίγο πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης θα αποφασίσει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς για την τελική 12άδα που θα αγωνιστεί στην βραδινή (21:00 NOVA 3) αναμέτρηση με την Κάχα Λαμποράλ. Ο Σέρβος κόουτς έχει πάρει δεκατρείς παίκτες στη Βιτόρια και ένας αναμένεται να κοπεί, περιμένοντας την κατάσταση του Λάζαρου Παπαδόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο 31χρονος σέντερ, δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τους πόνους στη μέση που τον ταλαιπωρούν από την πρεμιέρα ακόμα της Ευρωλίγκας στο Μπιλμπάο. Ο ίδιος νιώθει καλύτερα, η επιθυμία του είναι να αγωνιστεί, ωστόσο στο τεχνικό τιμ κυριαρχεί το εξής δίλλημα…

Να αγωνιστεί ο Παπαδόπουλος ώστε η φροντ λάιν του Ολυμπιακού να μην εμφανιστεί ελλιπείς απέναντι στην αντίστοιχη της Κάχα ή να μην ρισκάρει, περιμένοντας την πλήρη αποθεραπεία του παίκτη. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια, είναι εύλογο ότι θα περάσει αρκετή ώρα στο «5» ο Πέρο Άντιτς.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν το πρωί της Τετάρτης στην «Ιραντιέρ Αρίνα», όπου θα διεξαχθεί ο αγώνα (κι όχι στη Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα, καθώς γίνονται έργα ανακαίνισης) και προπονήθηκαν, φυσικά σε ποιο χαλαρούς ρυθμούς. Τελευταίες οδηγίες στην τακτική, αρκετά σουτ και αποθεραπεία περιελάμβανε το πρόγραμμα με τους Πειραιώτες να αποσύρονται στο ξενοδοχείο τους, να γευματίζουν και να ξεκουράζονται για λίγη ώρα πριν την αναχώρησή τους (18:45 ώρα Ελλάδας) για το γήπεδο.
 
http://www.gavros.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons