OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Μια οικογένεια… διχάζεται...

Το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γονείς είναι αυτό. Πώς θα καταφέρουν να συμπεριφέρονται το ίδιο στα παιδιά τους. Ο μεγαλύτερος έχει περισσότερα προνόμια επειδή είναι πρωτότοκος; Ο μικρότερος έχει την εύνοια των γονέων; Γιώργος και Γιάννης Φουντούλης είναι τα κλασσικά αδέρφια. Αλλά, σήμερα στις 18:00 θα το ξεχάσουν για λίγο, γιατί το ντέρμπι μεταξύ Χίου και Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα πόλο θέλει νικητή και τα οικογενειακά τους πρέπει να τα αφήσουν στην άκρη.

Το www.sport-fm.gr επικοινώνησε με τον Γιώργο και τον Γιάννη Φουντούλη για να μάθει πως τα πέρασαν τις τελευταίες ώρες πριν το ματς και τι επιφυλάσσει η επόμενη μέρα για τον χαμένο της υπόθεσης.

Αναλυτικά όσα είπαν στον Μιχάλη Ηλιού, οι:

Γιώργος Φουντούλης (Χίος, ο μεγάλος)


«Δεν βάζουμε στοιχήματα. Μόνο πειράγματα. Εντάξει, έχανα τα τελευταία δύο χρόνια και με πείραζε, εννοείται. Ξέρεις κανέναν που να θέλει να χάνει;

Αλλά για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, ο Ολυμπιακός ήταν το ακλόνητο φαβορί. Τώρα που οι παίκτες μοιράστηκαν και η Χίος ενισχύθηκε έχει διαφοροποιηθεί η κατάσταση.

Η ήττα που με πείραξε περισσότερο ήταν η περσινή στη Χίο. Θυμάμαι του έλεγα πριν το ματς, «ήμαστε καλή ομάδα φέτος, θα σας κοντράρουμε. Δεν θα περάσετε εύκολα και θα σε κερδίσω» και όντως το πίστευα. Αλλά τελικά χάσαμε πανηγυρικά (14-5).

Φέτος όμως θεωρώ πως θα πάρω «εκδίκηση»! Θα του δείξω εγώ του μικρού! (γέλια)

Θέλω να πιστεύω πως οι γονείς μας υποστηρίζουν τη Χίο. Δυστυχώς δεν θα βρίσκονται στο κολυμβητήριο σήμερα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά τόσα χρόνια στο νησί θα υποστηρίζουν άλλη ομάδα; Δεν νομίζω…

Αν και έχουμε μεγαλώσει πια, οι γονείς μας δεν μπαίνουν πια στην μέση. Αλλά γενικά και πιο παλιά που θυμάμαι, παίρνουν το μέρος του Γιάννη. Έτσι δεν γίνεται πάντα. Οι μικρότεροι έχουν την εύνοια, πώς να το κάνουμε;

Δεν έχω σκεφτεί ακόμα τι θα του κάνω αλλά σίγουρα θα του τα σπάσω τα νεύρα».

Γιάννης Φουντούλης (Ολυμπιακός, ο μικρός)

«Με πήραν νωρίς τηλέφωνο οι γονείς μου γιατί λείπουν από το νησί και δεν μπορούν να δουν τον αγώνα. Με ρώτησαν αν είμαι καλά, πως νιώθω και άλλα τέτοια. Πάντα έτσι κάνουν. Πιστεύω το ίδιο έκαναν και με τον αδερφό μου.

Με τον αδερφό μου γενικά μιλάμε για τα μεταξύ μας ματς αλλά ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια ήταν απίστευτα ξενερωμένος που νικούσε ο Ολυμπιακός. Ειδικά πέρυσι, μου έλεγε από πριν πως θα μας κοντράρουν γιατί είχαν καλή ομάδα αλλά τελικά εμείς κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση και νικήσαμε 14-5. Δεν βλεπόταν ο τύπος.

Εντάξει, δέχομαι πως τα τελευταία χρόνια ήταν διαφορετικά τα μεγέθη. Κι εκείνος ήταν προϊδεασμένος για το αποτέλεσμα. Τώρα όμως η Χίος μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και να κοιτά στα μάτια κάθε αντίπαλο.

Δεν έχουμε βάλει κανένα στοίχημα μεταξύ μας. Απλώς υπάρχει η σχετική καζούρα. Από την επόμενη μέρα είναι όλα «οκ».

Στα μαρκαρίσματα που έχω αντίπαλο τον Γιώργο, δεν μπορώ να παίξω στο 100%. Όχι ότι δεν θέλω. Θέλω και πολύ μάλιστα. Αλλά συνήθως τον έχω αντίπαλο σε φάσεις που έχει κριθεί το αποτέλεσμα υπέρ του Ολυμπιακού, οπότε γιατί να χαλάσουμε τις καρδιές μας; (γέλια)

Δεν νομίζω πως θα του κάνω κάτι ιδιαίτερο αν βγω νικητής και πάλι. Το έχω συνηθίσει άλλωστε (γέλια)».


PS...Με νικητήριο γκολ από τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου ο ΝΟ Χίου νίκησε με 7-6 τον Ολυμπιακό, στο ματς της 5ης αγωνιστικής για την Α1 πόλο Ανδρών στο «Ιωνικό»....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons