OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

DORTMUND - OLYMPIACOS 1-0 (Grosskreutz 7')




90+3' Τέλος της αναμέτρησης. 
 
90+2' Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Μέλμπεργκ βρέθηκε ανενόχλητος στην μικρή περιοχή, πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ψηλά, πάνω από τα δοκάρια της εστίας των γηπεδούχων.

Ο Καγκάβα χόρεψε την άμυνα του Ολυμπιακού από αριστέρά, αλλά ο Μακούν τον έκοψε τελευταία στιγμή, πριν από το γύρισμά του η μπάλα φτάσει στα πόδια κάποιου παίκτη των γηπεδούχων.
Μικρή διακοπή στο ματς, καθώς ο Λάιτνερ έπαθε κράμπα και βρίσκεται στο έδαφος. Ο Λάιτνερ δεν μπόρεσε τελικά να συνεχίσει και στη θέση του πέρασε ο Σαντάνα.
79' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό... Στη θέση του Ιμπαγάσα πέρασε ο Πάντελιτς.
77' - Αλλαγή για τη Ντόρτμουντ..Στη θέση του Πέρισιτς μπαίνει ο Μπλαστσικόφσκι.
Πολύ σωστή και η δεύτερη αλλαγή του Ερνέστο. Εξω ο Μαρκάνο μέσα ο Αμπντούν. Ετσι θα παίξει αριστερό μπακ ο Χολέμπας, και μπροστά ο Αμπντούν
68' - Αλλαγή για τον Ολυμπιακό..Ο Αμπντούν αντικαθιστά τον Μαρκάνο

66' - Αλλαγή για τη Ντόρτμουντ..Στη θέση του Γκέτσε περνάει ο Καγκάβα
63': Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό!  Σε εκτέλεση κόρνερ του Ιμπαγάσα από αριστερά, ο Χολέμπας πιάνει σκαστή κεφαλιά, αλλά η μπάλα φεύγει δίπλα απ' το αριστερό δοκάρι!
61' - ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ... Έπειτα από κακό γύρισμα του Χολέμπας στον Μέγερι από δεξιά, ο Λεβαντόφσκι παρεμβάλλεται και κλέβει, αλλά το πλασέ που επιχειρεί από πλάγια θέση (έχοντας αποφύγει πρώτα τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού) σταματά στο δεξί δοκάρι!
60' - Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Στη θέση του Φέισα ο Μακούν.
59' - Κίτρινη κάρτα για τον Ολυμπιακό.  Τη βλέπει ο Παπαδόπουλος για ένα δυνατό μαρκάρισμα στο κέντρο.
53': O Λάιτνερ δοκιμάζει ένα ακόμα μακρινό σουτ από τον άξονα, αλλά και πάλι ο Μέγερι είναι σ' ετοιμότητα και μπλοκάρει.
52' - Κίτρινη κάρτα για τον Ολυμπιακό. Τη βλέπει ο Μέλμπεργκ για δυνατό μαρκάρισμα στον Λεβαντόφσκι.
47': Ο Λάιτνερ σούταρε με δύναμη έξω απ' την περιοχή (και αριστερά), αλλά ο Μέγερι μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

46': Καλή φάση για τον Ολυμπιακό! Ο Χολέμπας βρίσκει χώρο και πιάνει δυνατό σουτ έξω απ' την περιοχή (και αριστερά), αλλά ο Βάιντερφελερ πέφτει και αποκρούει δύσκολα στην απέναντι γωνία.

45'+1': Λήξη του ημιχρόνου

Ξεκάθαρο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ολυμπιακό. Ο Χούμελς κάνει μίνι-τάπα με το χέρι στην κεφαλιά του Μέλμπεργκ.
45': Φωνάζει για πέναλτι ο Ολυμπιακός!Σε κόρνερ του Χολέμπας από δεξιά, ο Μέλμπεργκ πιάνει την κεφαλιά από κοντά και η μπάλα -αφού χτυπά στο απλωμένο χέρι του Χούμελς- φεύγει άουτ.
44': Έπειτα από... περίεργη σέντρα του Μοντέστο από δεξιά, η μπάλα παίρνει ψηλοκρεμαστή τροχιά και αναγκάζει τον Βάιντερφελερ ν' αποκρούσει -για καλό και για κακό- σε κόρνερ.
30': Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ιμπαγάσα από αριστερά, ο Τζεμπούρ έπιασε την πρώτη κεφαλιά στη μικρή περιοχή, αλλά ο Μοντέστο (που προσπάθησε να σπρώξει την μπάλα με προβολή στα δίχτυα) την έστειλε ψηλά άουτ!
22': Έπειτα από μια εναέρια σύγκρουση με τον Μέγερι (στην προσπάθεια του δεύτερου να μπλοκάρει μια σέντρα), ο Παπαδόπουλος δείχνει να έχει χτυπήσει στα πλευρά.
20': Δείχνει να έχει συνέλθει κάπως απ' το σοκ ο Ολυμπιακός -που έχει κερδίσει μέτρα προς την περιοχή της Ντόρτμουντ στα τελευταία λεπτά.

15': Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ο Μιραλάς και πάλι πήρε μπαλιά του Ιμπαγάσα στα δεξιά και αφού απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο, έπιασε δυνατό σουτ που μπλοκαρίστηκε (με δεύτερη προσπάθεια) απ' τον Βάιντερφελερ.
13': Πρώτη επιθετική προσπάθεια από τον Ολυμπιακό. Ο Μιραλάς έφυγε στην πλάτη της άμυνας από δεξιά και τσιμπώντας την μπάλα με το κεφάλι, προσπάθησε να φτάσει κοντά στην εστία, αλλά κόπηκε τελευταία στιγμή σε κόρνερ.
Πολύ κακό ξεκίνημα από Ορμπάιθ. Δύο εύκολες πάσες, απευθείας σε αντίπαλο και γκολ από τον δικό του χώρο ευθύνης.
8' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ! Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Γκέτσε πήρε την μπάλα και την έστρωσε από αριστερά για τον Γκρόσγκροϊτς κι εκείνος με ευθύβολο σουτ στην κίνηση, έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Μέγερι.
5': Μεγάλη ευκαιρία για τη Ντόρτμουντ. Ο Λεβαντόφσκι μπήκε ωραία από δεξιά, γύρισε στο πέναλτι για τον Πέρισιτς, αλλά το απευθείας σουτ που έκανε εκείνος έφυγε πάνω απ' το οριζόντιο δοκάρι.




Αναλυτικά η βαθμολογία του 6ου ομίλου:

1) Άρσεναλ 7 (4-2)
2) Μαρσέιγ 6 (4-1)
3) Ολυμπιακός 3 (4-4)
4) Ντόρτμουντ 1 (2-7)


Οι περίπου 4.000 οπαδοί των "ερυθρόλευκων" που βρίσκονται στις εξέδρες του "Σίγκναλ Ιντούνα" αποθέωσαν τους παίκτες της ομάδας όταν βγήκαν στο γήπεδο. Έχουν καταφέρει, δε, να ακούγονται διαρκώς σε μια απ' τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons