OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Τα θέλει όλα…

Έχοντας το σχεδόν… αποκλειστικό προνόμιο να μην αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, ο Ολυμπιακός ατενίζει το 2012 με αισιοδοξία πως θα πετύχει όλους τους στόχους του. Στο περσινό πρωτάθλημα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να προσθέσουν ένα ακόμη και να το… πλαισιώσουν αυτή τη φορά με το Κύπελλο, αλλά και μία καλή πορεία στο Europa League, όπου τα περιθώρια διάκρισης είναι πολλά μετά την πολλά υποσχόμενη πορεία στο Champions League.

Αν, ωστόσο, τα πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζουν σχεδόν όλες οι ομάδες και τουλάχιστον οι μεγάλοι ανταγωνιστές του μοιάζει λυμένο για τους «ερυθρόλευκους», υπάρχουν αρκετές… καυτές πατάτες για το νέο έτος.

Θέμα Βαλβέρδε

Τείνει να γίνει συνήθεια, αλλά η παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε αποτελεί τη μεγάλη αγωνία διοίκησης και κόσμου του Ολυμπιακού. Όλοι είναι ικανοποιημένοι από τον Βάσκο τεχνικό, ο ίδιος δηλώνει ευτυχής στην Ελλάδα, ωστόσο οικογενειακοί λόγοι αλλά και το απωθημένο να εργαστεί σε μία μεγάλη ομάδα της Ισπανίας αποτελούν ικανά κίνητρα για να τον οδηγήσουν στον επαναπατρισμό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έτοιμος να κάνει ό,τι χρειαστεί για να τον κρατήσει στο λιμάνι. Μία πρώτη επαφή για το φλέγον αυτό ζήτημα θα γίνει μέσα στο μήνα. Στόχος της διοίκησης είναι να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατό η υπόθεση ώστε σε περίπτωση νέας συμφωνίας να αρχίσει νωρίς ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο, ενώ σε περίπτωση διαφωνίας να υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για την αναζήτηση ενός ικανού αντικαταστάτη.

Συμβόλαια και μεταγραφές…

Ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει το πληρέστερο ρόστερ στην Ελλάδα, δεν χωρά αμφιβολία. Επειδή όμως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται ήδη για την απόκτηση τερματοφύλακα, ενδεχομένως και δεξιού μεσοεπιθετικού. Παράλληλα, σύντομα θα τεθούν επί τάπητος οι υποθέσεις των συμβολαίων που λήγουν. Ελεύθεροι μένουν τον Ιούνιο οι Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα και Μοδέστο και παρότι δεν διανύουν την πρώτη νιότη τους, είναι ειλημμένη απόφαση να υπογράψουν νέες συμφωνίες (πιθανότατα ενός έτους). Τον Ιούνιο «αποδεσμεύεται» και η χρυσή εφεδρεία που λέγεται Μάρκο Πάντελιτς, αλλά στην παρούσα φάση οποιαδήποτε πρόβλεψη για την τύχη του είναι παρακινδυνευμένη. Όσον αφορά στον Φραν Γέστε, η πενιχρή αγωνιστική προσφορά του σε συνδυασμό με το πολύ υψηλό συμβόλαιό του δεν καθιστούν πολύ πιθανή την παραμονή του με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Δεν είναι όμως μόνο αυτοί… Υπάρχουν και οι τρεις δανεικοί. Ο Ιβάν Μαρκάνο, ο Πάμπλο Ορμπάιθ και ο Ζαν Μακούν, για τους οποίους ακόμη δεν έχει ληφθεί απόφαση, ενώ θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις και για τους παίκτες που έχουν δοθεί δανεικοί σε άλλες ομάδες και είναι ουκ ολίγοι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons