OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Θρασύβουλο...

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 19:00, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Τετάρτη 11/1, 19:00) αγώνα με τον Θρασύβουλο, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Φέισα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Μανιάτης ακολούθησε πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε, θεραπεία, μέρος της προπόνησης με την ομάδα και ακολούθως ατομική προπόνηση στο γήπεδο.

Πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο ακολούθησε ο Ορμπάιθ, ενώ ο Χολέβας πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Δασκαλάκης, Μέγερι, Μαρκάνο, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Βαλεριάνος, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γέστε, Μόνχε, Αμπντούν, Μιραλάς, Χαβίτο, Πάντελιτς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Τοροσίδης, Χολέβας, Τζιμπούρ, Κοστάνσο, Μέλμπεργκ, Ορμπάιθ και Μανιάτης θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

*Τον αριθμό που θα φορά στη φανέλα της ομάδας, επέλεξε ο Ντιόγκο. Ο Βραζιλιάνος άσος διάλεξε τον αριθμό 87.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons