OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Αντάλλαγμα για Λο, ο Λούκας...

Στην Παρτιζάν Βελιγραδίου, θα συνεχίσει σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr την καριέρα του ο Κεϊλίν Λούκας. Ο Αμερικανός γκαρντ που αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό, θα αντικαταστήσει τον Έισι Λο στο ρόστερ των Σέρβων, κάτι που μπορεί να εκληφθεί και ως μία άτυπη ανταλλαγή ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Ολυμπιακός, ενισχύεται πολύ σημαντικά με τον Λο, μία υπόθεση που ήταν αρκετά περίπλοκη από την αρχή της. Ο παίκτης δεν είχε επιστρέψει από τις διακοπές των Χριστουγέννων, αφού δεν ήθελε να συνεχίσει στην Παρτιζάν. Οι διοικούντες τον σερβικό σύλλογο, προχώρησαν στις 3 Ιανουαρίου σε διακοπή συμβολαίου του και ήταν ανοικτοί στην παραχώρησή του, αλλά με το κατάλληλο αντάλλαγμα. Αυτή η παράμετρος, έβαζε δύσκολα στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, που επιθυμούσε την απόκτησή του, αλλά δεν ήθελε να μπει σε παζάρια για έναν παίκτη που ουσιαστικά αποτελούσε «ξένο σώμα» από την σερβική ομάδα. Οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Παρτιζάν, Ντράγκαν Τόντοριτς «ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος, αλλά τιμωρημένος με διακοπή συμβολαίου. Για να παίξει σε άλλη ομάδα θα πρέπει πρώτα να δώσουμε εμείς τη συγκατάθεση μας» στην εφημερίδα, «Novosti», αποδεικνύουν του λόγου του αληθές.

Έτσι, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς κατέληξε στον Αλεξάνταρ Ράσιτς που είχε βγάλει εισιτήρια για να έρθει και να υπογράψει. Η Λιέτουβος Ρίτας όμως, δεν κατάφερε να βρει τον αντικαταστάτη του μετά την άρνηση του Ερυθρού Αστέρα να παραχωρήσει τον Νέντοβιτς και έτσι η μεταγραφή «κόλλησε». Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην αρχική του επιλογή που ήταν ο Εϊσι Λο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, έβαλε το «χεράκι» του ή αλλιώς μεσολάβησε στην υπόθεση και ο μάνατζερ Μίσκο Ραζνάτοβιτς που έχει άριστές σχέσεις με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.

Ίσως λοιπόν να είμαστε μπροστά σε μία άτυπη ανταλλαγή, με τον Λούκας να πηγαίνει στην Παρτιζάν, τον Ολυμπιακό να τον «ξεφορτώνεται» και να επιτυγχάνει μία σημαντική ενίσχυση στο ρόστερ του. Μόνο ως επιτυχία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η κίνηση έτσι και αλλιώς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons