OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Στα κόκκινα το Καυτατζόγλειο...

Μπήκε ο νέος χρόνος και ο ερυθρόλευκος λαός είναι ήδη «στα όπλα». Παντού και από παντού, ετοιμάζεται η κόκκινη λαοθάλασσα για νέες μεγάλες εξορμήσεις στα γήπεδα ολόκληρης της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.

Με την ψυχολογία στα ύψη από την πολύ καλή πορεία της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά και με την τεράστια δίψα για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, ο κόσμος του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να κάνει κατάληψη σε ακόμα ένα γήπεδο της Ελλάδας και να ξεκινήσει τις αποβάσεις για το 2012.

Μετά τις εκπληκτικές εκδρομές- εξέδρες σε όγκο και παλμό, αλλά και υποδειγματικές σε συμπεριφορά από τον μοναδικό κόσμο του Ολυμπιακού,στην Λιβαδειά, στην Κατερίνη, στην Τρίπολη, στο Ηράκλειο και στην Κέρκυρα, ήρθε η σειρά του Καυτατζογλείου. Το γήπεδο της Μακεδονικής πόλης θα φιλοξενήσει την Κυριακή τον αγώνα Δόξα Δράμας – Ολυμπιακός και αναμένεται να ζήσει μεγάλες
στιγμές, αφού ο λαός του Ολυμπιακού θα το μετατρέψει και αυτό σε Καραισκάκη.

Φίλαθλοι από όλοι την Ελλάδα θα ταξιδεύσουν στην κατακόκκινη Μακεδονία για να κατακτήσουν μαζί με τον προπονητή και τους παίκτες ακόμα ένα τρίποντο στην ξέφρενη πορεία προς τον 39ο τίτλο.

Οι εποχές είναι δύσκολες, αλλά όταν μιλάμε για τον κόσμο του Ολυμπιακού, στο μοναδικό πράγμα που δεν τους έχει αγγίξει η οικονομική κρίση,είναι στη συμπεριφορά τους και στην υποστήριξη στην μεγάλη τους αγάπη. Με αφορμή αυτή την ερυθρόλευκη κινητοποίηση , η Θύρα 7, ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών στην Ελλάδα, διοργανώνει οδική εκδρομή για τον αγώνα Δόξα Δράμας – Ολυμπιακός που θα διεξαχθεί στο Καυτατζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης, (το χρησιμοποιεί ως έδρα η ομάδα της Δράμας λόγω έργων στην φυσική της έδρα),στις 8 Ιανουαρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 19:30, με τιμή συμμετοχής 15 ευρώ συν το εισιτήριο του αγώνα, για κάθε άτομο.

Γιατί…  όπου παίζεις εσύ… θα είμαι και εγώ μαζί!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons