OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Πάρτι με Δόξα και κομπλεξικούς...

Η διαφορά του Ολυμπιακού με την Δόξα Δράμας είναι χαωτική και δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες ούτε σε επίπεδο ρόστερ ούτε σε είπεδο φανέλας και ιστορίας.

Για το λόγο αυτό, αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στον β' γύρο του πρωταθλήματος με την ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη στο Καυτανζόγλειο (19:30, live chat στο thrylos.gr) και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

«Προσοχή για 90 λεπτά. Η Δόξα έδειξε με την ΑΕΚ ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά. Θα θέλουν οι παίκτες της να κάνουν τη ζημιά και με εμάς. Για αυτό δεν θέλω να το πάρετε χαλαρά το ματς», έλεγε ο "Τσινγκούρι" στους παίκτες του, θέλοντας να τους καταδείξει ότι πρέπει να είναι σοβαροί και πως το 6-0 του πρώτου αγώνα δε λέει κάτι για τη σημερινή μάχη, ειδικά με τόσους... ΠΑΟΚτζήδες στην εξέδρα! Το κόμπλεξ ορισμένων είναι τεράστιο με τον Θρύλο και το αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία.
Ο Βαλβέρδε αυτό που φοβάται είναι τον αγωνιστικό χώρο. Έχει πληροφορηθεί ότι το χορτάρι του Καυταντζογλείου βρίσκεται σε μαύρα χάλια. Λακκούβες, καμένο χόρτο, σε ορισμένα σημεία το πόδι μπαίνει. μέσα! Ας ελπίσουμε ότι αυτό δεν θα επιβαρύνει τους παίκτες, ούτε θα επηρεάσει την εικόνα τους, αφού αυτό το τρίποντο πρέπει πάση θυσία να κατακτηθεί.

Ένα πιθανό σχήμα είναι με τον Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Τοροσίδη, Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Μαρκάνο. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Μανιάτης - Μακούν και μπροστά τους ο Φουστέρ. Ο Φετφατζίδης θα παίξει δεξιά, ο Μιραλάς αριστερά και ο Τζεμπούρ στην κορυφή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons