OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Ντιόγκο… η επιστροφή...

Μετά από την περιήγηση του σε Φλαμένγκο και Σάντος ήρθε η ώρα να επιστρέψει στου Ρέντη. Ο Ντιόγκο Λουίς Σάντος μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας, επιστρέφει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και θέτει εαυτόν στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, για τον οποίο το καλοκαίρι του 2008 δαπανήθηκε το ποσό των 9,5 εκατομμυρίων ευρώ, πραγματοποίησε μια πολύ καλή χρονιά την περίοδο 200-09 όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη αυτής που περίμενε ο κόσμος της ομάδας.

Ο Ντιόγκο άρχισε να έχει φθίνουσα πορεία με αποκορύφωμα το παιχνίδι για το Europa League με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, όταν και αποβλήθηκε, το οποίο ανάγκασε τον κόσμο να τον αποδοκιμάσει έντονα, τόσο με την επιστροφή της ομάδας στο αεροδρόμιο, όσο και έξω από τα γραφεία της ομάδας στην Πλ. Αλεξάνδρας.

Η συνέχεια είναι γνωστή. Ο Βραζιλιάνος έφυγε για την πατρίδα του και την Φλαμένγκο προκειμένου να βρει τον ποδοσφαιρικό του εαυτό που είχε χάσει στον Πειραιά. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε και στη συνέχεια βρέθηκε στην Σάντος.

Πλέον, από την Δευτέρα επιστρέφει και πάλι στο Ρέντη, θέλοντας να εκμεταλλευτεί την δεύτερη ευκαιρία που του δίνεται στον Ολυμπιακό. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ήταν θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του 24χρονου επιθετικού και έτσι από το απόγευμα της Δευτέρας στις 18:00 θα τον έχει και πάλι στην διάθεσή του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons