OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Πάει για το 25ο...

Το «εισιτήριο» για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας επιθυμεί να σφραγίσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (19:00, OTE Sport 1).

Οι Πειραιώτες θέλουν να εκμεταλλευτούν το 1-0 του πρώτου αγώνα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα παρουσιαστούν απαθείς απέναντι στους Κρητικούς και όλα δείχνουν ότι θα μπουν δυναμικά από την αρχή του παιχνιδιού.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να φτάσουν στον τελικό της διοργάνωσης και να κατακτήσουν το 25ο τίτλο της ιστορίας τους. Η ομάδα του Βαλβέρδε είναι το φαβορί, όμως θα χρειαστεί να το αποδείξει μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κάρολ, ο οποίος μπροστά του θα έχει από – από δεξιά προς αριστερά – τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλο και Χολέμπας. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μανιάτης και ο Ορμπάιθ, έχοντας στα πλάγια τον Μιραλάς και τον Αμπντούν. «Ελεύθερο» ρόλο θα έχει ο Ιμπαγάσα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Τζεμπούρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μοντέστο, Μαρκάνο, Ποτουρίδης, Μακούν, Φουστέρ και Διαμαντάκος. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μόνχε, Φετφατζίδης, Φέισα, Δασκαλάκης, Παπάζογλου, Ντιόγο και Καζίμ, οι οποίοι θα προπονηθούν σήμερα στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

«Το γεγονός πως έχουμε προβάδισμα 1-0 δεν σημαίνει ότι θα τους περιμένουμε, ότι θα παίξουμε συντηρητικά. Αντιθέτως, θα κάνουμε ό,τι συνήθως. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Δεν θα περιμένουμε, ούτε θα αμυνθούμε. Θα κάνουμε το συνηθισμένο παιχνίδι μας», ανέφερε ο Βαλβέρδε κατά την άφιξη της αποστολής στο Ηράκλειο και πρόσθεσε:

«Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε. Σίγουρα η πρόκριση μετράει, αλλά εμείς οφείλουμε να παίξουμε για τη νίκη κι αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons