OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Πολλές οι συμπτώσεις…

Αν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε προχθές ότι θα ασχοληθεί με το θέμα του νέου προπονητή του Ολυμπιακού στις αρχές Ιουνίου, οι εξελίξεις και οι συμπτώσεις δεν αφήνουν τα (ελληνικά και ισπανικά) ΜΜΕ να... ησυχάσουν.

Μία ημέρα μετά την συνέντευξη Τύπου του Ερνέστο Βαλβέρδε και την ανακοίνωση πως επιστρέφει στην Ισπανία, ο Ουνάι Έμερι ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές της Βαλένθια πως αποχωρεί στο τέλος της σεζόν.

Οι δύο Ισπανοί προπονητές έχουν τον ίδιο μάνατζερ, τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ, και ο Βαλβέρδε αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην αναζήτηση του διαδόχου του.

Η φιλοσοφία του Έμερι ταιριάζει πολύ με εκείνη του Βαλβέρδε και στην Ιβηρική Χερσόνησο θεωρούν ότι ο πρώτος είναι πολύ πιθανό να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Το κασέ του προπονητή της Βαλένθια φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ εκείνο του τεχνικού του Ολυμπιακού ανέρχεται στο 1,8 εκατ. ευρώ (χωρίς τα μπόνους επίτευξης στόχων). Επίσης, δέλεαρ αποτελεί η συμμετοχή των πρωταθλητών Ελλάδας στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Μέχρι στιγμής ο Έμερι φέρεται να βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Σοσιεδάδ, της Πόρτο και της Μπενφίκα. Τα υπόλοιπα ονόματα που «παίζουν» είναι εκείνα του Μίτσελ της Σεβίλλης και του Μαρτίνεθ της Λεβάντε. Επίσης, μέσα στο… κόλπο είναι ο Μανθάνο, ο Καπαρός και ο Μεντιλιμπάρ της Οσασούνα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons