OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Ταξίδι στην Ισπανία για προπονητή...

Αποστολή στην Ισπανία για συζητήσεις με προπονητές ετοιμάζει μετά την Πρωτομαγιά ο Ολυμπιακός! Μπορεί δια στόματος Βαγγέλη Μαρινάκη να ειπώθηκε ότι οι όποιες εξελίξεις στο θέμα της αντικατάστασης του Ερνέστο Βαλβέρδε θα δρομολογηθούν στις αρχές Ιουνίου, ωστόσο, οι κινήσεις της ΠΑΕ για την ανεύρεση του νέου τεχνικού της ομάδας θα ξεκινήσουν άμεσα όπως αναφέρει ο Πρωταθλητής. Υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ, πιθανότατα ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Βρέντζος ο οποίος μιλάει άπταιστα ισπανικά, θα αναχωρήσει για την Ιβηρική Χερσόνησο όπου θα έχει μια σειρά επαφών με προπονητές.

Το πρώτο όνομα στη λίστα του απεσταλμένου του Ολυμπιακού δεν θα είναι άλλο από αυτό του Ουνάι Έμερι, ωστόσο αν ο Βάσκος τεχνικός αποφασίσει να ολοκληρώσει πρώτα τις υποχρεώσεις του με την Βαλένθια και μετά να μιλήσει με κάποια ομάδα, τότε οι συζητήσεις μαζί του θα γίνουν στις 13 Μαΐου.

Να επαναλάβουμε ότι ο Εμερι έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Βαλβέρδε τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ και εφόσον του προταθεί συμβόλαιο ανάλογο με αυτό του Τσινγκούρι είναι πολύ πιθανό να έρθει στον Πειραιά, αν και είναι σίγουρο ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων της Ευρώπης... Το όνομα του Εμερι είναι μέσα σε αυτά τα τρία που έχει προτείνει στον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Ερνέστο Βαλβέρδε ώστε να συνεχίσουν το έργο του στον Ολυμπιακό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons