OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ιερό το ταξίδι μας στην Αυστραλία...

Ως ιδιαίτερο χαρακτήρισε το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Αυστραλία ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού, μαζί με τους Γιάννη Φετφατζίδη και Ρόι Κάρολ παρέθεσαν συνέντευξη Τύπου για τα φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός στην «χώρα των καγκουρό», με τον προπονητή των «ερυθρολεύκων» να ξεκαθαρίζει πως στην αποστολή της ομάδας θα συμπεριληφθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Ερνέστο Βαλβέρδε:

«Αυτό το ταξίδι είναι μια ευκαιρία για να γνωρίσουμε την Αυστραλία. Είμαστε ικανοποιημένοι που θα πάμε εκεί και θα δώσουμε την ευκαιρία στους φιλάθλους της ομάδας να βρεθούν δίπλα μας. Ξέρουμε πως η ελληνική παροικία είναι πολύ σημαντική. Για μεγάλο διάστημα δεν είχαν την ευκαιρία να δουν την ομάδα και να τους δώσουμε χαρά».

Για το τι θα κερδίσει ο Ολυμπιακός αγωνιστικά: «Η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε αρκετούς διεθνείς ποδοσφαιριστές, πρέπει να είναι σε φόρμα και από την στιγμή που πρέπει να το κάνουν αυτό, το ταξίδι βοηθάει. Όπως η περίπτωση του Όλοφ Μέλμπεργκ. Οπότε για αυτό μας βοηθάει. Όμως αυτό δεν είναι το σημαντικότερο. Το σημαντικό είναι ότι θα πάμε στην Αυστραλία και θα βρεθούμε δίπλα στον κόσμο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει την ευαισθησία για βρίσκεται δίπλα σε αυτούς τους φιλάθλους».

Για αν θα πάρει ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται δανεικοί σε άλλες ομάδες, όπως είχε γίνει και πέρυσι στην Κύπρο: «Δεν το ξέρω. Θα πάμε με τους παίκτες που έχουμε εκείνη την στιγμή».

Για το πόσο δύσκολο είναι για τον ίδιο να δώσει το κίνητρο στην ομάδα του, από την στιγμή που είναι το τελευταίο ματς στη σεζόν: «Δεν το ξέρω. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε καλά, να δούμε τι ώρα είναι και να προσπαθήσουμε να πάμε στο παιχνίδι».

Ρόι Κάρολ:

«Ήρθα για να μιλήσω για το παιχνίδι στην Αυστραλία. Είναι κάτι που το περιμένουμε, για να παίξουμε καλά για τον κόσμο που είναι εκεί. Θα είναι το τέλος της σεζόν και θέλουμε να παίξουμε αρκετά καλά για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το αν έχει ταξιδέψει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αυστραλία: «Όχι είναι η πρώτη φορά που πάω και το περιμένω».

Για το κίνητρο των παικτών: «Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να το κάνουμε για τον κόσμο αλλά και επειδή είμαστε επαγγελματίες».

Γιάννης Φετφατζίδης:
«Από την πλευρά μας είμαστε χαρούμενοι που θα πάμε στην Αυστραλία και θα δώσουμε χαρά στους ομογενείς της Αυστραλίας».

Χρήστος Γάτσης (εκ των διοργανωτών):
«Ουσιαστικά πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ. Είμαστε χαρούμενοι που θα κάνουμε χαρούμενους τους Έλληνες της ομογένειας. Οι Έλληνες είναι 600.000 στην Μελβούρνη και περίπου 1 εκατομμύριο στην Αυστραλία. Είναι σημαντικό που θα γίνει αυτό το φιλικό. Εκ των πραγμάτων όλοι περιμένουν να δουν τον Ολυμπιακό. Είναι τιμή για εμάς που μετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια».

Κώστας Καραππαπάς:
«Το ταξίδι είναι πολύ σημαντικό για μας. Επειδή ο Ολυμπιακός σαν σύλλογος είναι η μεγαλύτερη κοινωνική αναφορά στην Ελλάδα, είναι η ιδέα, το σήμα, είναι σημαντικό να βρεθεί εκεί αυτός ο σύλλογος. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές για την συνεργασία που έχουμε μέχρι τώρα, τον κόσμο στην Αυστραλία. Τους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά και όχι μόνο τους φίλους του Ολυμπιακού αλλά και άλλων ομάδων. Αυτό είναι κάτι ιερό για αυτούς και ιερό είναι για μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons