OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από τον Ολυμπιακό...

Τι θα γίνει με τους 8 παίκτες των οποίων τελειώνουν τα συμβόλαια στον Ολυμπιακό. Το σίγουρο είναι πως οι Πειραιώτες θέλουν να κρατήσουν τους τρεις.

Tο φετινό καλοκαίρι θα είναι δύσκολο για τον Ολυμπιακό και την διοίκησή του, αφού εκτός από την αναζήτηση προπονητή θα πρέπει να διευθετήσει και τα θέματα με τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν.

Το κακό είναι πως πρόκειται για 8 παίκτες και αρκετοί απ' αυτούς είναι σημαντικά εργαλεία που βοήθησαν τον Ολυμπιακό να φτάσει στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και όχι μόνο...

 Καταλαβαίνετε λοιπόν, πόσο σημαντικό και κομβικό είναι το φετινό καλοκαίρι, αφού αυτοί που θα φύγουν θα πρέπει να αντικατασταθούν από άλλους και γενικά χρειάζεται χρόνος και απαιτείται ένας σχεδιασμός.

Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ και σας παρουσιάζει ποια είναι τα δεδομένα αυτή τη στιγμή και ποιες οι προθέσεις της διοίκησης για τα 8 συμβόλαια που λήγουν.

Όλοφ Μέλμπεργκ: Είναι γνωστό πως προτεραιότητα του Ολυμπιακού είναι να κρατήσει τον Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός είναι η κολώνα της "ερυθρόλευκης" άμυνας, ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας και πρόθεση των Πειραιωτών είναι να τον κρατήσουν.

Αριέλ Ιμπαγάσα: Ο Αργεντινός τη φετινή χρονιά ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς, όμως πρόλαβε να βγει πρώτος σε ασίστ για την ομάδα του Πειραιά, ενώ όποτε αγωνίστηκε βοήθησε πολύ την ομάδα του. Στον Ολυμπιακό θέλουν να τον κρατήσουν λόγω της ποιότητάς του, αφού θεωρούν πως μπορεί να βοηθήσει έστω και σε λίγα ματς, παρά τους τραυματισμούς και την ηλικία του.

Πάμπλο Ορμπάιθ: Τον έφερε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως το γεγονός πως ο Ισπανός προπονητής φεύγει δεν λέει και πολλά πράγματα. Στον Ολυμπιακό είναι ικανοποιημένοι από τον Βάσκο και την προσφορά του και θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ. Δεν θα είναι εύκολο όμως, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος επιθυμεί να επιστρέψει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και στο σπίτι του. Ο δανεισμός του από την ομάδα της χώρας των Βάσκων τελειώνει τον Ιούνιο, όμως μεγάλο ρόλο θα παίξει και τι θα γίνει με τον προπονητή στην Αθλέτικ. Αν μείνει ο Μπιέλσα που δεν τον υπολογίζει, τότε ο Ολυμπιακός μπορεί να το εκμεταλλευτεί...

Ζαν Μακούν: Καλός ποδοσφαιριστής, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό, όμως πολύ δύσκολο να μείνει. Η ρήτρα των 3.000.000 ευρώ που έχει βάλει η Άστον Βίλα κρίνεται απαγορευτική για τα οικονομικά δεδομένα των Πειραιωτών κι αν δεν πέσουν οι απαιτήσεις των Άγγλων, τότε ο Καμερουνέζος θα φύγει από τον Πειραιά.

Ιβάν Μαρκάνο: Ο δανεισμός του Ισπανού από την Βιγιαρεάλ λήγει τον Ιούνιο και δεν υπάρχει οψιόν αγοράς. Ο Μαρκάνο θα γυρίσει στην πατρίδα του και δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί στην Ρουμπίν Καζάν που εξετάζει στενά την περίπτωσή του και θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς: Ο Τούρκος διεθνής δεν έπαιξε πολλά παιχνίδια και δεν φανέρωσε το ταλέντο του. Το γεγονός πως είναι καλός ποδοσφαιριστής δεν το αμφισβητεί κανείς, όμως δεν μας έδειξε και τίποτα, ενώ πλέον είναι τελειωμένος μετά την τιμωρία του από την ΠΑΕ. Όσο έπαιξε, έπαιξε...

Φρανσουά Μοδέστο: Οι πιθανότητες παραμονής του είναι μοιρασμένες. Από την μια έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό και είναι μια πολύτιμη λύση, από την άλλη φέτος δεν ήταν τόσο καλός και δεν αποκλείεται να έρθει κάποια πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Θα δείξει...

Μάρκο Πάντελιτς: Ο ίδιος δήλωσε πως έχει συμφωνήσει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, όμως τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Είναι πολύ πιθανόν να μείνει, αφού δεν δημιουργεί προβλήματα όταν δεν παίζει, ενώ έχει εξαιρετική σχέση με τα γκολ. Επαναλαμβάνουμε όμως πως τίποτα δεν είναι σίγουρο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons