OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Όλοι MVP...

Αρνήθηκε τον τίτλο του MVP για τον φετινό Ολυμπιακό ο Κέβιν Μιραλάς τονίζοντας πως πρωταγωνιστής ήταν η ίδια η ομάδα. Ο Βέλγος επιθετικός, μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού και την μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου, δεν έκρυψε την χαρά του: «Αισθάνομαι υπέροχα. Ένα ακόμη πρωτάθλημα. Η ομάδα έπαιξε καλά για ένα ακόμη παιχνίδι, σ’ένα πολύ δύσκολο γήπεδο, απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Παίξαμε όμως δυνατά, ήμασταν και πολύ ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και κερδίσαμε. Και τώρα είμαστε πρωταθλητές».

Για την πρόβλεψη που είχε κάνει το καλοκαίρι στο Σέεφελντ, όπου είχε πει ότι θα βάλει φέτος 21 γκολ, ενώ έχει ήδη 19: «Ναι το καλοκαίρι είχα πει ότι θέλω να βάλε 21 τέρματα, έχω βάλει 19 και θέλω ακόμη 2. Κανένα πρόβλημα, τρία ματς ακόμη, δυο γκολ, θα γίνει! Έχουμε τρία ματς να δώσουμε ακόμη και νομίζω πως θα το καταφέρω. Δεν είναι βέβαια αυτό το σημαντικό, αλλά ότι η ομάδα κατακτάει τα πρωταθλήματα».

Για το αν είναι εκείνος ο MVP: «Ποιος είναι ο MVP για τον τίτλο; Δεν ξέρω. Πολλοί παίκτες μας έπαιξαν καλά σ’αυτό το πρωτάθλημα. Όλοι βοήθησαν. Όλοι έκαναν κάτι σημαντικό για τον τίτλο. MVP είναι η ομάδα και ο κόσμος μας. Αυτό το πρωτάθλημα είναι το δώρο μας για τον κόσμο και την οικογένεια του Ολυμπιακού».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons