OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Η Μπάγερν στο ΟΑΚΑ για τον Μιραλάς...

Η επίδοξη πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου, στρέφει το βλέμμα της στον Κέβιν Μιραλάς και θα στείλει το no1 του τμήματος σκάουτινγκ στον τελικό του ΟΑΚΑ.

 Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις και τα 20 γκολ του στο πρωτάθλημα, έχουν κάνει το Κέβιν Μιραλάς περιζήτητο σε ευρωπαϊκές ομάδες, που έγραψαν και γράφουν ιστορία στην ποδοσφαιρική Γηραιά Ήπειρο.

Οι φήμες είναι πολλές, όσα και τα ονόματα των ομάδων που έχουν ακουστεί, όμως για πρώτη φορά βγαίνει στο προσκήνιο και το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου.

Η συγκεκριμένη πληροφορία, προκύπτει από τις δηλώσεις του γνωστού Μυτιληνιού μάνατζερ, Αχιλλέα Χατζηνικολάου στην ιστοσελίδα sportlesvos.gr, ο οποίος τονίζει πως στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα βρίσκεται άνθρωπος της Μπάγερν.

Και δεν αναφέρθηκε σ' έναν απλό σκάουτ, αλλά τον no1 του τμήματος σκάουτινγκ των "Βαυαρών", τον Βόλφγκάνγκ Ντρέμλερ, κάτι που μαρτυρά πως οι επίδοξοι πρωταθλητές Ευρώπης εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Βέλγου επιθετικού.

Στη συνέντευξη του στο sportlesvos.gr, o Άκης Χατζηνικολάου μιλά επίσης για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του Αιολικού, Πραξιτέλη Βούρο που παρακολουθεί η Χόφενχαϊμ, ενώ δίνει συμβουλές σε μελλοντικούς παίκτες και σε όσους θέλουν να γίνουν μάνατζερ.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons