OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Ξεχωριστή σχέση...

Για την απίστευτη αγάπη του λαού του Ολυμπιακού προς τον Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε ο Γιόν Ασπιάθου στην κάμερα της NOVA. Ο άμεσος συνεργάτης του Βάσκου τεχνικού μίλησε επίσης για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα που ακολουθεί.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιόν Ασπιάθου:

Τελικά, είναι δύσκολο για έναν παίκτη να μείνει απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του, έχοντας εξασφαλίσει το πρωτάθλημα; Το ρωτάω αυτό με αφορμή την ήττα απ' την Κέρκυρα.

"Η αλήθεια είναι πως το παιχνίδι με την Κέρκυρα ήταν κάτι στραβό, αν δούμε πως είχαμε πάει πριν σε όλη τη χρονιά. Είναι κάτι που πρέπει να το σβήσουμε απ' το μυαλό μας. Θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι και με καλή διάθεση ενόψει του τελικού του κυπέλλου που είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Θέλουμε να συγκεντρωθούμε στα δύο παιχνίδια που έχουν απομείνει και να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί".

Στη Σούπερ Λίγκα απομένουν δύο αγώνες, με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ατρόμητο. Είναι μία ευκαιρία ν' αγωνιστούν ποδοσφαιριστές με λίγο χρόνο συμμετοχής στην περίοδο;

"Εμείς πρέπει να νικήσουμε στους δύο αγώνες που έχουν απομείνει. Και στα Γιάννινα, αλλά και στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Θέλουμε τις δύο νίκες, ανεξαρτήτως απ' το ποιοι ποδοσφαιριστές θ' αγωνιστούν σε αυτά τα δύο παιχνίδια".

Πώς επηρεάζει τις ισορροπίες του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα το γεγονός πως και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει τους στόχους τους στο πρωτάθλημα;

"Για εμάς αυτοί οι δύο αγώνες θα είναι μία βάση για αυτό που θα δούμε στον τελικό του κυπέλλου. Οπότε αυτό θα είναι το κίνητρό μας. Να προετοιμαστούμε καλά για τον τελικό του κυπέλλου".

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα τί εικόνα έχετε;

"Πρόκειται για μία ομάδα που είχε βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση στη βαθμολογία. Αλλά προς το τέλος της χρονιάς αντέδρασε και σώθηκε νωρίτερα απ' ό,τι περιμέναμε όλοι. Είναι μία δύσκολη ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Θ' αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη ομάδα. Θα είναι ένα καλό παιχνίδι για εμάς προκειμένου να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας για τον τελικό του κυπέλλου".

Σε ποια κατάσταση είδατε τους παίκτες μετά τις διακοπές του Πάσχα;

"Σε γενικές γραμμές έχουν γυρίσει όλοι καλά. Είναι δύσκολο όταν γυρίσεις από διακοπές να μπεις ξανά στους ρυθμούς των αγώνων. Αλλά έχουν απομείνει δώδεκα ημέρες για τις υποχρεώσεις μας και πρέπει να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος".

Αλλά και για εσάς, το τεχνικό επιτελείο οι διακοπές ήταν μία ευκαιρία να γεμίσετε τις μπαταρίες σας;

"Ναι, γιατί ήταν μία χρονιά με πάρα πολύ ένταση. Από το Γενάρη έως τώρα είχαμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Ήταν ευκαιρία για εμάς να πάμε στο σπίτι μας και να δούμε τις οικογένειές μας. Και να πάρουμε δύναμη και κουράγιο για τα τελευταία παιχνίδια".

Κλείνοντας, επειδή γινόμαστε πολύ συχνά αποδέκτες της αγάπης του κόσμου προς το πρόσωπο του Ερνέστο Βαλβέρδε, θα θέλαμε να μας πείτε τί σας λέει ο κόσμος εκτός γηπέδων για τον κόουτς;

"Απ' την αρχή λέω πάντα πως ο κόσμος του Ολυμπιακού μας έχει υποδεχθεί με απίστευτο τρόπο. Το λέω ειλικρινά αυτό. Σε καμία ομάδα που ήμασταν πριν, αλλά ούτε και μετά θα βρούμε τέτοιο κόσμο που να μας υποδέχεται τόσο καλά. Και αυτό το λέω ειλικρινά".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons