OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Συγκίνηση στην προπόνηση...

Μετά τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ήταν η σειρά των παικτών του Ολυμπιακού να ακούσουν από τον Ερνέστο Βαλβέρδε την απόφασή του να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την ομάδα. 

Επιστρέφοντας στις επάλξεις μετά το χθεσινό ρεπό, ο Ισπανός τεχνικός συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του και μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα-από τον ίδιο αλλά και από τους παίκτες μιας και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στα αποδυτήρια-κοινοποίησε και σε αυτούς το «αντίο».

Ο «Τσινγκούρι»-πάντως-δεν παρέλειψε το… καθήκον και φρόντισε να υπενθυμίσει στους ποδοσφαιριστές του πως το έργο τους δεν τελείωσε. Ζήτησε από όλους να παραμείνουν προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις τους και να κάνουν δύο καλές εμφανίσεις απέναντι στον Ατρόμητο, την Κυριακή για το πρωτάθλημα στο Περιστέρι και το επόμενο Σάββατο στον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, για να ολοκληρώσουν ιδανικά την εξαιρετική τους συνεργασία στον Ολυμπιακό.

Στο μεταξύ, ο 48χρονος προπονητής αναμένεται για πρώτη φορά φέτος να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο προσεχές ματς για την 30η αγωνιστική. Στόχος του είναι να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, αλλά φυσικά και να ξεκουράσει/προφυλάξει τους «βασικούς» για τον τελικό της 28ης Απριλίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons