OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Θα πρέπει όλοι να στηρίξουν τον νέο προπονητή...

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκλεισε και τον δεύτερο κύκλο του στον Ολυμπιακό, με τον ίδιο επιτυχημένο τρόπο:

Την κατάκτηση του νταμπλ σε συνδυασμό με ωραίο θέαμα.

Ο Βάσκος τεχνικός αποχωρεί κρατώντας μόνο τα θετικά και προτρέπει όσους βρίσκονται κοντά στον σύλλογο να στηρίξουν τον προπονητή που θα τον διαδεχθεί στον πάγκο των «ερυθρολεύκων».

Αρκετή ώρα μετά τη λήξη του τελικού με τον Ατρόμητο, ανακουφισμένος από την θετική έκβαση και την κατάκτηση του Κυπέλλου, είχε μια εγκάρδια συζήτηση με τους εκπροσώπους του Τύπου.


Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο: «Στους τελικούς το σημαντικό είναι να κερδίζεις. Καθώς προχωρούσε το ματς, πίστεψα ότι θα το πάρουμε, δημιουργούσαμε ευκαιρίες, προσπαθούσαμε πολύ, όμως ο Ατρόμητος αποδείχθηκε πολύ δυνατός, μας εμπόδισε να σκοράρουμε, το ματς ήταν στο 1-1 όμως στο φινάλε βάλαμε το γκολ με τον Φουστέρ και πήραμε το Κύπελλο. Το βασικό είναι να νικάς στους τελικούς».

Για το τι του έμεινε από τη φετινή σεζόν: «Εκτός από το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε και ήταν πολύ δύσκολο, το καινούριο είναι το ότι πήγαμε πολύ καλά στην Ευρώπη. Κάναμε καλά παιχνίδια».

Για το τι θα έκανε διαφορετικά αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω: «Θα άλλαζα πολλά, έχω κάνει πολλές λάθος επιλογές. Αλλά από τα λάθη μαθαίνεις. Αν μπορούσα να άλλαζα κάτι θα ήταν το ματς με την Μέταλιστ να τελείωνε λίγο νωρίτερα…».

Για το αν μπορεί να συνοψίσει σε μια λέξη τα συναισθήματά του: «Δεν είναι μια λέξη δεν μπορώ μου είναι πολύ δύσκολο να τα πω με μια λέξη. Αν θα μπορούσα να διαλέξω κάτι, αυτό που με άγγιξε περισσότερο ήταν η γενναιοδωρία του κόσμου».

Για το αν συνειδητοποίησε ότι ήταν το τελευταίο επίσημο ματς ως τεχνικός των Πειραιωτών: «Ακόμα όχι, όμως και στο ματς με τίποτα, αλλά μετά στους πανηγυρισμούς άρχισα να το σκέφτομαι».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του: «Το σημαντικότερο είναι ότι ο πρόεδρος με υποστήριζε πολύ στη δουλειά μου. Αν είναι να ξανάρθω θα πρέπει να συμβεί το ίδιο. Αν πρέπει να πει κάτι για πρόεδρο, σχέση εμπιστοσύνης, εξαιρετική συνεργασία, πάρα πολύ μεγάλη στήριξη».

Για τον αντικαταστάτη του: «Αυτός που θα έρθει θα προσπαθήσει να κάνει πράγματα που του αρέσουν. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να είσαι στάσιμος, πας προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Αν σταματήσεις να δουλεύεις πας προς τα κάτω. Θα πρέπει όλοι να στηρίξουν το νέο προπονητή».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons