OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Θέλω να μείνω για χρόνια στον Ολυμπιακό...

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Τζαμέλ Αμπντούν για τη μέχρι τώρα παρουσία του στον Ολυμπιακό, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της Αλγερίας, «Competition».

Ο διεθνής μέσος στάθηκε στη στήριξη που είχε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη τη φετινή σεζόν, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα του Πειραιά.

«Έχουμε ξεχωριστούς φιλάθλους, αλλά και πολύ όμορφο προπονητικό κέντρο και γήπεδο. Ο Ολυμπιακός πραγματικά συγκαταλέγεται στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο πρόεδρος αγαπάει την ομάδα του. Δεν θα μπορούσα να ονειρευτώ κάτι καλύτερο. Είχα μία συζήτηση μαζί του, αρχές Ιανουαρίου, η οποία ήταν πολύ εποικοδομητική για μένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους και τον προπονητή», δήλωσε αρχικά ο Τζαμέλ Αμπντούν και πρόσθεσε:

«Επίσης, για εκείνον (Βαγγέλη Μαρινάκη) τα έδωσα όλα φέτος. Ο πρόεδρος μου έδειξε εμπιστοσύνη και ήθελα να το δείξω στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρω πως η ομάδα υπολογίζει σε μένα στα χρόνια που έρχονται, γι’ αυτό θέλω να πραγματικά να δουλέψω και να μείνω όσο πιο πολύ γίνεται, γιατί αισθάνομαι πολύ καλά εδώ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons