OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ετοιμάζει αλλαγές ο Ερνέστο...

Ετοιμάζει αλλαγές ο Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ ως τώρα, ώστε να έχει πιο ξεκούραστους τους βασικούς για τον τελικό του Κυπέλλου στις 28 Απριλίου με τον ίδιο αντίπαλο. Να έχει κρυμμένους και κάποιους άσους στο μανίκι του...

Τα δεδομένα συγκλίνουν στο ότι ο Γιάννης Φετφατζίδης θα πάρει φανέλα βασικού, εξαργυρώνοντας και το εκρηκτικό 20λεπτο με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες" την περασμένη Τετάρτη.

Από εκεί και πέρα, χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν και οι Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Μόνχε, Φέισα και Ντιόγκο, ενώ στο τέρμα θα δούμε σίγουρο τον Ρόι Κάρολ, όπου θα υπερασπιστεί την εστία του Θρύλου και στον τελικό.

Στην σημερινή τελευταία προπόνηση θα φανούν για τα καλά οι προθέσεις του Βαλβέρδε, αλλά όλα τα δεδομένα οδηγούν ότι θα κάνει μερική ανανέωση της 11άδας την Κυριακή. Μένει να το δούμε και στην πράξη βέβαια...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons