OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ο άνθρωπος των τελικών...

Όπως και να το κάνουμε το πρόσωπο των ημερών, αλλά και του τουρνουά που έλαβε μέρος ο Ολυμπιακός στο Σαν Σεμπαστιάν, ήταν ο Μπάμπης Λυκογιάννης. Ο αριστεροπόδαρος μέσος των «ερυθρόλευκων» ήταν αυτός που σημείωσε τα τρία τέρματα της ομάδας του Πειραιά στον τελικό με τη Βαλένθια, στο νικηφόρο 3-2, και αναδείχθηκε MVP του τουρνουά της Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ ο Θρύλος σήκωσε την κούπα. Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που ο «Λύκος» ήταν το πρόσωπο σε τελικό.

Η... αρχή είχε γίνει το 2009 όταν ο Λυκογιάννης είχε σκοράρει στον τελικό του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Superleague K17 που είχε γίνει στο Ηράκλειο. Ο παίκτης του Θρύλου ήταν αυτός που είχε διαμορφώσει το τελικό 2-1 και ο Ολυμπιακός είχε σηκώσει το πρωτάθλημα. Παράλληλα, το καλοκαίρι του 2010 οι Έφηβοι είχαν πάρει μέρος σε τουρνουά της Βαλένθια και είχαν αντιμετωπίσει τους Ισπανούς στον τελικό. Ο Λυκογιάννης είχε βάλει σχεδόν ίδιο γκολ με αυτό που σημείωσε και φέτος (το τρίτο τέρμα), αλλά τότε ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί στα πέναλτι και τερμάτισε δεύτερος. Παράλληλα, πέρυσι επίσης στον τελικό των Εφήβων του πρωταθλήματος της Superleague K17, ο Λυκογιάννης στο τελικό 5-2 επί του Παναθηναϊκού είχε πραγματοποιήσει το χατ τρικ και είχε εκτελέσει τους «πράσινους»!

Και φέτος στο τουρνουά της Ισπανίας με τη Βαλένθια ήταν ένας ακόμη αγώνας που ο Λυκογιάννης άφησε το στίγμα του σημειώνοντας τρία γκολ στον τελικό και δίνοντας τη νίκη στον Θρύλο με σκορ 3-2, με τους μικρούς να φέρνουν την κούπα στο Μεγάλο Λιμάνι.

Έτσι είναι λογικό ο «Λύκος» να έχει χαρακτηριστεί πλέον ως ο άνθρωπος των... τελικών, καθώς συνεχώς σκοράρει στα μεγάλα ματς και ξεχωρίζει πάντα στους αγώνες του Ολυμπιακού, δείχνοντας έτσι πως αξίζει πολλά για το μέλλον. Γι’ αυτό άλλωστε έχει πάρει μέχρι τώρα και αρκετές κούπες στην καριέρα του στα τμήματα της ακαδημίας του Θρύλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons