OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ορμπάιθ: «Θα επιστρέψω στην Μπιλμπάο»

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που με τις εμφανίσεις τους βοήθησαν στη φετινή πορεία του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, είναι και ο Πάμπλο Ορμπάιθ, του οποίου ο δανεισμός από την Μπιλμπάο λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Τα θετικά αποτελέσματα ποδοσφαίρου των «ερυθρολεύκων» οφείλονται σε ένα σημαντικό βαθμό στη συνεισφορά του Βάσκου μέσου, ο οποίος ωστόσο έκανε γνωστή την πιθανή επιστροφή του στην ομάδα της Μπιλμπάο το καλοκαίρι.

Το μέλλον του παίκτη στο Λιμάνι εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από την παρουσία του Βαλβέρδε στο τιμόνι των «ερυθρόλευκων» αν και η απόδοσή του έχει ικανοποιήσει τους ανθρώπους της ΠΑΕ που θα προσπαθήσουν να βρουν μια λύση με την ισπανική ομάδα προκειμένου να τον κρατήσουν.

Σε αυτό το στοίχημα προγνωστικά είναι νωρίς να γίνουν, ωστόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Onda Cero» δεν άφησε αισιόδοξα μηνύματα σχετικά με την παραμονή του.

«Έχω συμβόλαιο για ένα χρόνο και τον Ιούνιο θα επιστρέψω στην Μπιλμπάο», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του 33χρονου μέσου που στη συνέχεια μίλησε για την εμπειρία του στα ελληνικά γήπεδα.

Ο Βάσκος χαρακτήρισε ξεχωριστό το περιβάλλον στο πρωτάθλημα της χώρας μας λόγω του φανατισμού με τον οποίο ζουν οι οπαδοί το ποδόσφαιρο.

Το δέσιμο που έχουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού με το σύλλογο και το γεγονός πως «για εκείνους η ομάδα είναι κάτι σαν θρησκεία» είναι και ο λόγος που σύμφωνα με τον ίδιο, τον δυσκολεύει να εξηγήσει τι σημαίνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε για τον κόσμο.

Ο έμπειρος μέσος ωστόσο, θέλησε να μιλήσει για τον προπονητή του λέγοντας: «είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος με κοινή λογική και που δε χρειάζεται να επιβληθεί για να προσεγγίσει τον άλλο».

Στη συνέχεια, ο 33χρονος άσος του Ολυμπιακού κλήθηκε να σχολιάσει και τους πανηγυρισμούς που συνόδευσαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Αγρίνιο και φανερά ικανοποιημένος από το γεγονός, ανέφερε: «σε μας που μιλάμε ισπανικά ακούστηκε πολύ οικείο αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα κλείνει εξαιρετικά τη σεζόν. Στόχος μας πλέον είναι να κατακτήσουμε το νταμπλ».

Τέλος, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την εξαιρετική ευρωπαϊκή πορεία της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο φετινό Europa League, λέγοντας πως χαίρεται για αυτήν και για το θόρυβο που προκαλεί στην ποδοσφαιρική Ευρώπη με τις εμφανίσεις της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons