OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Η συνέντευξη Μαρινάκη - Σπανού και η... προβοκάτσια....

Έπειτα από πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιώργος Σπανός θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου. Τι λένε οι Πειραιώτες για... προβοκάτσια και τι ζητά η αστυνομία.
 
Κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες μεσολαβούν ακόμα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως ήδη έχουν ξεκινήσει οι... ετοιμασίες από τις δύο ομάδες, την αστυνομία και την ΕΠΟ.

Το σίγουρο είναι πως πριν τον τελικό, θα δοθεί κοινή συνέντευξη Τύπου των προέδρων των ομάδων, μετά από πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και όχι της ΕΠΟ.


Συγκεκριμένα, οι Γιώργος Σπανός και Βαγγέλης Μαρινάκης, θα μιλήσουν σε μεγάλο ξενοδοχείο με την συμμετοχή, ενώ μαζί τους θα είναι και παίκτες του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου.

Σ' ό,τι αφορά στα μέτρα ασφαλείας, υπάρχει εκκρεμότητα για το πως θα ανοίξουν κάποιες θύρες, κάτι που σημαίνει πως  ο ακριβής αριθμός των εισιτηρίων που θα πάρει κάθε ομάδα θα γίνει γνωστό την Μεγάλη Πέμπτη, ενώ και οι τιμές δεν είναι ακόμα τελικές.

Οι Πειραιώτες πάντως, κατά τη σύσκεψη μέτρων τάξης, κατέθεσαν πληροφορίες που αναφέρουν πως κάποιοι ετοιμάζουν προβοκάτσια και έχουν σκοπό να χαλάσουν τον τελικό, κάνοντας επεισόδια. Αυτό σημαίνει, πως τόσο η ΕΛ.ΑΣ, όσο και η ΕΠΟ είναι ενήμερες και έχουν την ευθύνη, σε περίπτωση που τελικά η γιορτή του ποδοσφαίρου μετατραπεί σε τραγωδία.

Από την πλευρά της, η αστυνομία ζήτησε να γίνουν έργα στο ΟΑΚΑ, με τον εκπρόσωπο του ΟΑΚΑ να απαντά καταφατικά, αλλά να εξηγεί πως δεν δίνει χρήματα η ΓΓΑ στην οποία ανήκει το ΟΑΚΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons